Zimska služba | ŠuštarTrans d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


V zimskem času pa opravljamo zimsko službo. Nudimo vzdrževanje cest -
posip in pluženje cest, parkirišč ter tudi odvoz snega, če je potrebno.
Zimska služba - tipi-top.si


Zimska službaZimska-služba-2021-04-17-10-34-59.jpg

Zimska služba

ŠuštarTrans d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, osrednjeslovenska SlovenijaV zimskem času pa opravljamo zimsko službo. Nudimo vzdrževanje cest -
posip in pluženje cest, parkirišč ter tudi odvoz snega, če je potrebno. Na voljo imamo dovolj tovornih vozil in priključkov za opravljanje zimske službe.


Zimska služba

Zimska služba

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Zimska služba | ŠuštarTrans d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Zimska služba | ŠuštarTrans d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.