Kamini - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Kamini - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika kamini - tipi-top.si


KAMINI-tipi-top.si

KAMINI
France T doo

KAMINI

KAMINI

KAMINI NA DRVA
Kamini na drva France Turbo imajo poleg patentirane tehnologije tudi odlično ogrevalno moč in inovativen dovod zraka v kamin. Dovod zraka v kamin na drva potuje od zgoraj navzdol in razširi toploto horizontalno. Tak način dovoda zraka v kamin na drva omogoča, da je čas gorenja kamina +10ur, dolgotrajen ogenj v kaminu pa pomeni dolgotrajno ogrevanje.

Kamini na drva imajo ogrevalno moč med 10 in 13kw, izkoristki naših kaminov pa dosegajo kar 7... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Kamini-tipi-top.si

Kamini
Peči Keramika doo

Kamini

Kamini

Imate v mislih točno določeno obliko peči ali kamina? Pomagali vam bomo do njegove uresničitve. Po pogovoru s svetovalcem bomo zarisali prvo idejno zasnovo, jo prilagodili zmožnostim in karakteristikam prostora in vašim željam. Ker imamo lastno proizvodnjo pečnic v neposredni bližini salona, si boste lahko celoten asortiman pred naročilom ogledali tudi v živo. Prav tako vam lahko kamin izrišemo s pomočjo računalniške skice, s čimer dosežemo boljšo vizualizacij... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Kamini-tipi-top.si

Kamini
KNUT doo

Kamini

Kamini

Kaj upoštevati ob izbiri kamina?
Najprej velikost
Ko ste se odločili za nakup kamina, je zelo pomembno razmisliti o tem, kateri model vam najbolj ustreza. Velikost je zelo pomembna. V programu KNUT d.o.o. vam nudimo švedske kamine Contura. V ponudbi imamo od najmanjših, primernih za počitniške hišice, do velikih za večje prostore in manjše hiše. Nudimo vam široko paleto kaminov za vsak okus. Premerite prostor kjer naj bi bil postavljen kamin in preverite odd... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Kamini-tipi-top.si

Kamini
Kamini Kočevar doo

Kamini

Kamini

Prižgite si svoj ogenj!
Izbirate lahko med različnimi načini ogrevanja prostora, za kurivo pa lahko uporabljate drva, pelete ali plin. V našem prodajnem programu so vam na voljo tudi kamini na bioetanol višjega kakovostnega razreda.

Vse kaminske naprave v naši ponudbi delujejo neodvisno od zraka v prostoru, kar pomeni, da imajo direkten dovod zraka v kurišče od zunaj. Kamine je mogoče izdelati v zrakotesni izvedbi, primerni še zlasti za nizkoenergijske in ... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Kamini na bioetanol-tipi-top.si

Kamini na bioetanol
Hrovat Jurij sp

Kamini na bioetanol

Kamini na bioetanol

Želite občutiti toploto plamena v svojem domu, vendar nimate dimnika ali prostora za kamin ali peč na drva? Si morda ogenj želite le za popestritev ambienta in vzdušja ob deževnih jesenskih večerih, ne želite pa se ukvarjati s pripravljanjem in nalaganjem drv?

V Pečarstvu Hrovat imamo za vas pravo rešitev – gorilniki in kamini na bioetanol. Preprosto in udobno do prijetnega ambienta v vašem domu.

Na voljo je široka izbira kaminov na bioetanol priznanih e... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Kamini-tipi-top.si

Kamini

Kamini

Kamini

Ne poznamo kosa pohištva, ki bi vašem domu ponudil toplino kot je lahko kamin sam. Ljudje smo že od nekdaj očarani s prasketanjem ognja v dolgi hladni noči. Čeprav je danes na trgu možno kupiti različne vire ogrevanja, je kamin še vedno tisti, ki združi celotno družino na enem mestu. Da ustvarimo toplozračni kamin potrebujemo kaminski vložek, katerega obzidamo z zunanjim plaščem v katerem se segreva hladi zrak, ki prihaja skozi spodnjo režo. Ta zrak potuje ob ... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Kamini - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kamini - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam