Zdravje - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Zdravje - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika zdravje - tipi-top.si


Fizioterapija-tipi-top.si

Fizioterapija
Therapia fizioterapija na domu d o o

Fizioterapija

Fizioterapija

Fizioterapija na domu
Smo najstarejše in največje slovensko podjetje fizioterapije na domu. Na domu, po spodaj naštetih krajih po Sloveniji, rehabilitiramo največje število klientov. Za njih smo poleg že obstoječih metod razvili tudi posebno metodo fizioterapije na domu, s katero uspešno rehabilitiramo kar 97% naših klientov. Metoda je razvita tako, da jo lahko enako uspešno izvajamo tudi preko interneta. Povprečna starost naših klientov je med 70 in 100 let,... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Fizioterapija-tipi-top.si

Fizioterapija
Thermana d d

Fizioterapija

Fizioterapija

Fizioterapija in delovna terapija
Za terapijo se odločimo po poškodbi, operaciji, bolezni ali pojavu akutnih in kroničnih težav. S pomočjo fizioterapije ter delovne terapije odpravimo različne težave in nepravilnosti, ki so nastale na vašem telesu.

Dobro se zavedamo, da je dober terapevt le tisti, ki se ves čas izobražuje in pridobiva nova znanja, zato sledimo novostim na področju manualne terapije in se udeležujemo najrazličnejših tečajev in delavnic. Pri... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
FIZIOTERAPIJA-tipi-top.si

FIZIOTERAPIJA
MEDIKO BMT zdravstvene in druge storitve doo

FIZIOTERAPIJA

FIZIOTERAPIJA

Če ste prestali operacijo ali pa le okrevate po poškodbi, je fizioterapija Maribor prava rešitev za vas.

Če trpite bolečine v mišicah in sklepih, nas pokličite in dogovorili se bomo za takojšen pregled in pomoč s fizioterapijo!

V Medicinsko Alternativnem centru Sanus statera se pod strokovnim vodstvom, ki ga izvaja naš strokovnjak fizioterapevt in fiziater, ukvarjamo z izvajanjem fizioterapije, s pomočjo katere vzpostavljamo, vzdržujemo in krepimo zdravj... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Fizioterapija-tipi-top.si

Fizioterapija
Reha Zala doo

Fizioterapija

Fizioterapija

Nevrofizioterapija za odrasle
Omenjena obravnava je namenjena predvsem pri nevroloških pacientih (cerebralna paraliza, po možganski kapi). Saj gre pri nevrološkem bolniku za učenje pravilnih gibalnih vzorcev, pri katero potrebujejo nadzor fizioterapevta.Gre za vsakodnevno obravnavo, ki traja več tednov. Usmerjena je v dosego cilja, ki si ga pacient in fizoterapevt oblikujeta skupaj glede na pacientove težave.

Kaj je manualna limfna drenaža?
Z limfno dr... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Fizioterapija-tipi-top.si

Fizioterapija

Fizioterapija

Fizioterapija

Metoda McKenzie je najučinkovitejša fizioterapevtska metoda zdravljenja bolečin in motenj v mišično – skeletnem sistemu. Potrebne so le 3 terapije. Preko testiranj McKenzie terapevt določi eno ali dve vaji, ki jih izvedete 5x na dan. Te vaje omogočijo popravilo tkiv in s tem odpravitev bolečine.

Zakaj je metoda McKenzie prava izbira za vas?

Učinkovito odpravite bolečino v treh obravnavah.

Omogoča vam neodvisnost od terapevta, s tem pa velik prihranek ... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Zdravje - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Zdravje - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam