Talne obloge - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Talne obloge - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika talne obloge - tipi-top.si


Talne obloge-tipi-top.si

Talne obloge
Lars doo

Talne obloge

Talne obloge

Kakovostne talne obloge po vaši meri
Pestra izbira talnih oblog za vse vrste prostorov. Naše talne obloge si lahko ogledate v trgovinah po Sloveniji ali pri vašem najboljšem mojstru za polaganje talnih oblog. Skupaj z nami vam lahko ponudijo najširšo paleto vinilnih talnih oblog v dizajnih lesa ali kamna ter pripadajočih zaključnih letev.

Zakaj izbrati vinilne talne obloge?
Vinilne talne obloge so prava izbira za vsak vaš prostor. Ne le, da zagotavljajo v... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PARKETARSTVO-tipi-top.si

PARKETARSTVO

PARKETARSTVO

PARKETARSTVO

Naše podjetje spremeni vaš dom, pisarno ali telovadnico v prostor, kjer se radi zadržujete. Parket je dolgotrajno vgrajena osnova prostorov. Naše poslanstvo je, da je skrbno izbran, dobro vgrajen in tako postane razlog za vsakodnevno dobro počutje vas, vaše družine ali sodelavcev.

Vedno se trudimo najti pravo rešitev za vsako stranko. Parket je trajen in je po vgradnji vsakodnevni spremljevalec.

“Detajli in natančnost štejejo. Dogovor s stranko je ključe... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
TALNE OBLOGE-tipi-top.si

TALNE OBLOGE
MIBAS doo

TALNE OBLOGE

TALNE OBLOGE

VINILNE TALNE OBLOGE
Vinilne talne obloge združujejo neprekosljiv stil in priročnost. Zato nudimo široko paleto dekorjev z izgledom, keramike, betona, kamna ter lesa, ki bodo obogatili vaš dom.

Vinilne oz. PVC talne obloge sodijo med bolj odporne talne obloge, primerne so za bivalne površine, poslovne prostore, njihova uporaba je vsestranska. so izredno odporne na obrabo, umazanijo in hkrati enostavene za vzdrževanje, so antistatične in antibakterijske, za... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Talne Obloge-tipi-top.si

Talne Obloge
EKO STIL d o o

Talne Obloge

Talne Obloge

Širok Izbor Kakovostnih
Talnih Oblog.
Ne glede na zahtevnost vašega projekta, Eko Stil ima rešitev za tla, ki bo ustrezala vašim potrebam. Zagovarjamo kakovost, ustvarjalnost, obstojnost in trajnost v vseh sektorjih. Naše vinilne, ekološke in tekstilne talne obloge ter parketi se zelo dobro obnesejo povsod.

Eko Stil Talne Obloge

Specializirani Za Prodajo In Vgradnjo Talnih Oblog
Produktivnost in dobro počutje izboljšujemo z rešitvami za tla, ki ustva... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
TALNE OBLOGE-tipi-top.si

TALNE OBLOGE
KEMOPLAST doo

TALNE OBLOGE

TALNE OBLOGE

VINILNE TALNE OBLOGE
Že desetletja so vinilne talne obloge najbolj prodajane talne obloge, ne le v Sloveniji, ampak tudi v svetu. Mogoče so včasih imele slabšalen pomen, češ »plastika«. Nove proizvodnje pa so se močno izboljšale. Naš dobavitelj Tarkett proizvaja proizvode, ki ne vsebujejo ftalatov, kar je velik doprinos k varovanju okolja. Tudi sicer so proizvajalci vedno bolj ozaveščeni, da izdelujejo proizvode, ki jih je možno reciklirati. Vinilne talne... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
POLAGANJE ROBNIKOV-tipi-top.si

POLAGANJE ROBNIKOV

POLAGANJE ROBNIKOV

POLAGANJE ROBNIKOV

Nudimo natančno, strokovno in kvalitetno polaganje vseh vrst robnikov. Specializirani smo za polaganje cestnih in vrtnih robnikov, ki urejajo dvorišča, dovozne površine, ceste, vrtove, parke ter druge površine.

Za zagotovljeno kakovost, in dolgotrajen obstoj robnikov, polaganje predhodno načrtujemo in usklajujemo s strankami. S pravilnim polaganjem garantiramo estetski videz z enakomerno razmaknjenimi robniki in enako višino položenih robnikov.

Garantir... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Polaganje tlakovcev-tipi-top.si

Polaganje tlakovcev

Polaganje tlakovcev

Polaganje tlakovcev

Izdelovanje vseh vrst betonskih zidakov, izdelavo tlakovcev, robnikov, kanalet, odtočnih cevi, fasadnih zidakov, opažnih zidakov, škarpnikov, potresnikov, plošč, cvetličnih korit in polaganje tlakovcev.

Izdelke dostavimo tudi na dom ali gradbišče. Dostavljeno naložimo in razložimo, tudi bremena do 10 ton z dvigalom.

Obenem nudimo tudi izkope, odvoze ter polaganje tlakovcev. Tlakovce naložimo, vršimo izkope, položimo in naredimo vsa zaključna dela.

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Parketarstvo-tipi-top.si

Parketarstvo
Kramer doo

Parketarstvo

Parketarstvo

Naše najpomembnejše vodilo je delati kakovostno. Seveda pa smo vedno tudi v koraku z modnimi smernicami. Pri svojem delu uporabljamo izključno materiale visoke kakovosti, kar vašim talnim oblogam zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Predvsem je pomembno to, da vam na enem mestu nudimo celostno storitev, ki vključuje načrtovanje, svetovanje in vgradnjo, ob upoštevanju vseh vaših želja pri ureditvi doma ali poslovnega prostora. Merilo naše uspešnosti so zadovoljne... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Talne obloge-tipi-top.si

Talne obloge
VOGART družba za trgovino in inženiring doo

Talne obloge

Talne obloge

Izbira vinilne talne obloge za vaš projekt je pomembna tako v smislu namestitve in uporabe, kot tudi za estetiko in izgled v prostoru. V tem članku se bomo osredotočili bolj na izbiro vaše nove vinilne talne obloge v smislu namestitve in uporabe.

To sta namreč dva ključna dejavnika, ki bosta odločila med kratkoročnostjo in dolgoročnostjo vaše in investicije v nova tla.

Dobra novica je ta, da obstaja več načinov polaganja, pa tudi strukturnih izvedb vinil... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Talne obloge - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Talne obloge - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam