Arhitekti - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Arhitekti - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe
/ 3


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/3 rubrika arhitekti - tipi-top.si


ARHITEKTI-tipi-top.si

ARHITEKTI
Kreatif oblikovanje doo

ARHITEKTI

ARHITEKTI

Arhitekturni biro Kreatif Design je bil z željo po inovativni in napredni arhitekturi ustanovljen konec leta 2014. Danes studio sestavljamo mladi kreativni arhitekti, ki ustvarjamo arhitekturo, ki sega vse do statičnih, kreativnih ali tehnoloških omejitev, in stremimo k temu, da te meje tudi premikamo. V ta namen smo sestavili ekipo z raznovrstnimi specializacijami, kar nam zagotavlja, da so naši projekti na vseh nivojih vrhunsko dovršeni. Ko ustvarjamo, imamo... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Arhitektura-tipi-top.si

Arhitektura

Arhitektura

Arhitektura

Dom je tam, kjer se počutimo doma. Kvaliteta stanovanjske arhitekture je izjemnega pomena za vsakdan posameznika, zato v podjetju Coinhab namenjamo posebno pozornost prav stanovanjski arhitekturi.

V biroju se radi srečujemo z izzivi, radi se lotimo reševanja posameznega prostora, oblikovanja interierja, reševanja detajla ali urbanistične zasnove.

Vsa arhitektura dobi smisel s svojo vsebino, ne glede na namen mora ta služiti svoji vsebini. Lupina arhitekt... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Arhitekti-tipi-top.si

Arhitekti

Arhitekti

Arhitekti

Največjo pozornost posvečamo naročniku in njegovim željam, saj lahko le skupaj prek skic in idejnih zasnov pridemo do najboljšega rezultata.

bav arhitekti smo dinamična ekipa in veselimo se vsakega novega izziva. Naši začetki segajo v leto 2008, ko smo kot Biro Ars Vita začeli nabirati strokovne izkušnje. Delovanje podjetja sloni na dobrem sodelovanju med stranko in nami. Glavno vodilo pri delu je iskanje najboljših mogočih rešitev ter spoštovanje arhitektu... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Arhitektura-tipi-top.si

Arhitektura

Arhitektura

Arhitektura

Sodobna arhitektura Kragelj arhitektov je močna in trajnostna osnova, ki zagotavlja vizualno privlačno in produktivno okolje za delo, počitek, študij in zabavo. Od gradnje zahtevamo veliko in verjamemo, da mora stavba spremeniti vsakodnevno razmišljanje svojih uporabnikov, jim prinašati udobje in zdravje, lastnikom pa ustvariti dodano vrednost.

Kragelj arhitekti gradijo z mislijo na bodoče gospodarske in finančne koristi, pri čemer se osredotočajo na širšo ... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
ARHITEKTURA-tipi-top.si

ARHITEKTURA

ARHITEKTURA

ARHITEKTURA

»Arhitektura nas osvobaja, objema sedanjost in nam omogoča doživljanje počasnega, zdravilnega toka časa. Stavbe in mesta so orodje in muzej časa. Omogočajo nam videti in razumeti minevanje zgodovine in biti zraven v časovnih ciklih, ki presegajo posameznikovo življenje.« Juhani Pallasamaa, Oči kože: arhitektura in čuti, 2007
Zaupajte nam, da vam pomagamo pri graditvi vaše prihodnosti in puščanju arhitekturnih drobcev zgodovini.

Praktično je vse kar nas obd... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
EDINSTVENI PROSTORI-tipi-top.si

EDINSTVENI PROSTORI
POKE STUDIO doo

EDINSTVENI PROSTORI

EDINSTVENI PROSTORI

Naš proces oblikovanja je prikrojen potrebam posamezne stranke – nudimo prilagojeno storitev notranjega oblikovanja, vse od ideje do izvedbe. V tesnem sodelovanju s strankami ustvarjamo interierje, ki povedo osebno ali poslovno zgodbo in so pravi odraz vaše resnične identitete.
Vsak si želi dom poln življenja, značaja in udobja. Naša naloga, kot notranji oblikovalci je, da skozi proces oblikovanja vašega sanjskega doma prepoznamo vaš stil in vaše želje ter sk... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
KAJ DELAMO-tipi-top.si

KAJ DELAMO
STUDIO AB doo

KAJ DELAMO

KAJ DELAMO

Smo mlado slovensko podjetje, ki se ukvarja s projektiranjem celotnega arhitekturnega spektra.

Vsakega projekta se lotimo temeljito in skrbno. Vaše zaupanje nam veliko pomeni, zato vam želimo ponuditi največ.

Zavezujemo se da bomo vsak zaupan projekt prevzeli z vsem spoštovanjem in ga realizirali po vaših željah in pričakovanjih. Dober glas se sliši v deveto vas. To je pregovor, ki še kako drži. Najpomembnejše nam je, da ste z našimi storitvami zadovoljn... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
STORITVE-tipi-top.si

STORITVE
GAO doo

STORITVE

STORITVE

V biroju GAO arhitekti naročnikom nudimo celosten in poglobljen pristop – od idejne zasnove interiera jih preko vizualizacije izvedbe skrbno popeljemo do detajlnih izvedbenih načrtov in izbora materialov ter tipske opreme. Naše poslanstvo je naročnika voditi skozi celoten proces projekta, pri njegovi realizaciji pa se vselej povezujemo s kvalitetnimi projektanti različnih strok ter z vrhunskimi izvajalci.

Izjemno pomembna nam je predstavitev idejne zasnove ... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Urbanizem-tipi-top.si

Urbanizem
Projektant doo

Urbanizem

Urbanizem

Nudimo izdelavo urbanističnih planov, občinskih podrobnih prostorskih načrtov (OPPN) in občinski prostorskih načrtov (OPN).

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
1 2 3Arhitekti - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Arhitekti - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam