Bazeni - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Bazeni - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika bazeni - tipi-top.si


Bazeni-tipi-top.si

Bazeni
TUTELA doo

Bazeni

Bazeni

Bazeni Stiropool so bazeni, narejeni iz stiropornih zidakov. Gradnja s stiropornimi zidaki je hitra in enostavna ter zagotavlja tudi odlično toplotno izolacijo. Bazen iz STIROPOOL zidakov dopušča gradnjo različnih oblik in velikosti z okroglinami, stopnišči (rimske stopnice), plitvimi lagunami in podobno. Seveda je vsak bazen unikaten in narejen po vaših željah.

Bazen EASYPOOL je namenjen ljudem, ki cenijo kvaliteto in v kolikor to želijo, bazen tudi sami p... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Bazeni-tipi-top.si

Bazeni
Novaqua doo

Bazeni

Bazeni

Konstrukcija bazena je izdelana iz vročecinkane pločevine, debeline 0,6 mm. Na kovinski obod se natakne visokofrekvenčno varjena PVC folija debeline 0,6 mm, UV stabilizirana ter odporna na nizke temperature. Način pritrjevanja bazenske folije se izvaja z obesnim trakom. Na pločevini so že nakazane luknje za montažo povratne šobe in skimmerja.

K bazenu je priloženo:
- PVC folija
- vroče cinkan kovinski obod
- profil za spajanje kovinskega oboda bazena
- ... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Bazeni-tipi-top.si

Bazeni
TITRO BAZENI doo

Bazeni

Bazeni


Bazeni iz poliestra
Bazeni iz poliestra (poliestrski bazeni) so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov, njihova glavna prednost pa je v enostavnosti gradnje in vzdrževanju, ter dolgi življenjski dobi. Zaradi tega se prodaja in gradnja poliestrskih bazenov stalno povečujeta.

V zahodni Evropi spadajo poliestrski bazeni med najbolje prodajane bazene, predvsem zaradi zelo ugodne cene in neverjetno hitre gradnje.

Najlažje se o ugodni c... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
BAZENI-tipi-top.si

BAZENI

BAZENI

BAZENI

Nas že poznate?
Pohvalimo se lahko, da že 14 let širimo in izoblikujemo naši drugi dom – SPAmbient. Smo generalni zastopniki za Slovenijo blagovnih znamk Marquis spas, Sundance spas, Maytronics Dolphine, bazenske folije Renolit Alkorplan in wellness opremo Isobenessere. Leta izkušenj so nas izoblikovala v pravi tim, ki je vedno pripravljen na nove izzive in projekte. Še posebej smo ponosni na uspešno izvršene wellness projekte, tako zasebne kot tudi javne. Nu... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Endless Pools-tipi-top.si

Endless Pools
Bellamar doo

Endless Pools

Endless Pools

Užitek, ki ga uporabniku nudi protitočni sistem Endless Pools Swim Machine, je le začetek številnih prednosti. Verjetno ste slišali, da mu ljudje pravijo "plavalni bazen", ampak mi vemo, da to ni le običajni bazen s protitokom, temveč celoten fitnes sistem. Ko je govora o vodnem fitnesu, ga ni sistema na trgu, ki bi bil bolj poznan in priznam, kot so protitočni plavalni bazeni Endless Pools®. Podjetje že od leta 1988 kraljuje, kot vodilni proizvajalec protitoč... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Bestway-tipi-top.si

Bestway
Lira doo

Bestway

Bestway

Lira d.o.o. je ekskluzivni uradni zastopnik znamke Bestway v Sloveniji, državah bivše Jugoslavije, Albaniji in Makedoniji. Letos praznujemo 25 letnico delovanja kot grosistično podjetje in pričenjamo delovati tudi na področju maloprodaje na medmrežju. Z letom 2014 smo pričeli delovati v novi poslovni zgradbi v Dekanih pri Kopru. Nov objekt - z obsežnimi zunanjimi površinami in več kot 1800 m2 skladiščnega prostora - nam je omogočil povečanje obsega poslovanja,... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Bazeni Planet Pool-tipi-top.si

Bazeni Planet Pool
CF Group Adria doo

Bazeni Planet Pool

Bazeni Planet Pool

V naši pestri ponudbi bazenov Planet Pool boste zagotovo našli bazen, ki bo ustrezal vašim potrebam, željam in prostorskim možnostim.Bazeni Planet Pool vodilnih in priznanih evropskih proizvajalcev, so narejeni iz kakovostnih materialov ter opremljeni s kvalitetnimi peščenimi filtri, ki imajo ob ustreznem vzdrževanju zagotovljeno dolgo življenjsko dobo.Izbran bazen pa vam tudi BREZPLAČNO dostavimo na vaš dom.

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Bazeni-tipi-top.si

Bazeni
EMA doo

Bazeni

Bazeni

Seveda vam bomo vaš bazen tudi zmontirali. Vgradnja bazena je preprosta in hitra.

Priprava gradbene jame je prav tako enostavna. Bazen ne potrebuje betonske plošče. Položimo ga na tampon iz peska (pranega gramoza), granulacije 8-16, brez 0.

Avtodvigalo dvigne bazen in strojnico v jamo. Za pravilno postavitev natančno lokacijo bazena zakoličite z vrvicami. Izolacija bazena ni potrebna. Na tampon lahko po želji dodate še stirodur, ki pa ni obvezen.

Po p... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Plavalni bazeni-tipi-top.si

Plavalni bazeni
Bazeni Aquagrad doo

Plavalni bazeni

Plavalni bazeni

Vsak naš bazen ima vgrajeni dve desetletji izkušenj in odgovorov na ustvarjalne izzive. Ker naši naročniki dobro vedo, kaj hočejo, smo se naučili, da besedna zveza »ni mogoče« ne obstaja. Gradnjo bazenov krojimo po meri želja in zahtev posameznikov in organizacij.

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Bazeni - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Bazeni - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam