Zimski vrt in zasteklitev balkona - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Zimski vrt in zasteklitev balkona - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika zimski vrt in zasteklitev balkona - tipi-top.si


ZIMSKI VRTOVI-tipi-top.si

ZIMSKI VRTOVI
MCA INŽENIRING MATJAŽ ČERNOŠA sp

ZIMSKI VRTOVI

ZIMSKI VRTOVI

Zimski vrt da bivanju povsem novo dimenzijo. Omogoča nam, da uživamo v vrtu preko celega leta. Zimski vrt lahko postane kakovostna nadgradnja bivalnega prostora in pomemben povezovalni element med notranjim in zunanjim delom našega objekta. Glavna prednost je svetloba

Vsak od nas ima željo imeti svoj lasten »zimski vrt«. Prostor, kjer bo dovolj svetlobe in čudovit pogled na okolico. Z našimi zimskimi vrtovi, ki so sinergija tehničnih rešitev, kvalitetnih ma... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Zimski vrt-tipi-top.si

Zimski vrt
MATON doo

Zimski vrt

Zimski vrt

Zimski vrt - izkoristek bivalnega prostora
Zimski vrt zahteva poseben pristop, ker je unikaten izdelek narejen na zahtevo naročnika.

Pri izbiri lokacije moramo najprej proučiti vse možnosti, ki jih vrt ponuja. Svetloba, ure sonca ter dnevne in nočne temperature imajo velik vpliv na naš vsakdan. Upoštevati moramo obdobje, sezono ali čas v katerem ga bomo uporabljali. Nato je potrebno razmisliti o zatemnitvi stekel, UV zaščiti, prezračevanju, senčenju, hlaje... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
ZASTEKLITVE-tipi-top.si

ZASTEKLITVE
ŽIMAR doo

ZASTEKLITVE

ZASTEKLITVE

Zasteklitev balkonov, teras, vetrolovi ter izdelava zimskih vrtov tako, da postanejo prijetni zaprti dodatni prostori, ki povečajo vrednost vašemu imetju.

Z zasteklitvijo balkona postane še tako majhno stanovanje prostorno. Privoščite si dodatni bivalni prostor brez izgube energije.

- Balkoni

- Verande in predprostori

- Predelne stene

- Zimski vrtovi

- Nadstreški
ZASTEKLITVE


Zasteklitev balkonov, teras, vetrolovi ter izdelava zimskih v... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV-tipi-top.si

ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV

ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV

ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV

Rešitve, ki jih ponuja naš sistem zasteklitve so preproste, vzdržljive, estetske in izjemno praktične za uporabo.

Zasteklitev vašega balkona poveča udobje in uporabnost zunanjega bivanja, ki poleg brezhibnega razgleda nudi tudi zaščito pred dežjem, hrupom, prahom, umazanijo in mrazom, kljub temu pa ne boste zastrli vašega pogleda.

Zasteklitev balkona vam lahko naredimo iz različne kombinacije plastičnih profilov in je lahko sam način odpiranja krilni ali... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Zimski vrt in zasteklitev balkona - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Zimski vrt in zasteklitev balkona - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam