IR ogrevanje - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

IR ogrevanje - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika ir ogrevanje - tipi-top.si


IR ogrevanje-tipi-top.si

IR ogrevanje

IR ogrevanje

IR ogrevanje

KATERI SO PRAVI IR PANELI ZA VAS?
IR paneli prihajajo v različnih oblikah in kakovostnih razredih. Na internetu najdemo veliko napačnih in zavajajočih informacij, tudi s strani drugih ponudnikov. Če vas resnično zanimajo preverjene informacije o IR ogrevanju in IR panelih, nas kontaktirajte.

Brezplačno boste prejeli vse potrebne informacije za odločitev ali so IR paneli prava rešitev za vas. Ne skrbite, pri nas vam bomo kot strokovni ponudnik IR ogrevanja... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
IR OGREVANJE-tipi-top.si

IR OGREVANJE

IR OGREVANJE

IR OGREVANJE

IR ogrevanje je naraven, zdrav in varčen način ogrevanja. Gre za popolnoma naravno in človeku prijazno energijo. Infrardečega valovanja nikakor ne smemo mešati ali celo zamenjati z UV valovanjem, katero povzroča porjavitev in lahko poškoduje celice.

Valovi o katerih govorimo nas grejejo neposredno, kar nam daje prijeten in topel občutek že pri nižji temperaturah kot pri klasičnem ogrevanju. Je oblika energije, ki se zaradi svoje valovne dolžine takoj absorb... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
IR paneli-tipi-top.si

IR paneli
Koop trgovina doo

IR paneli

IR paneli

IR paneli MySun so cenovno ugodna alternativa drugim sistemom ogrevanja. Ogrevanje z IR paneli je varčno in zdravo, saj ne povzroča kroženja zraka. Noben IR panel zato ne dviguje prahu, hkrati pa tudi izsušuje vlago v zidovih in preprečuje nastanek plesni, saj direktno ogreva stene, strop in predmete okoli sebe.

IR paneli MySun grejejo kot sonce, vendar brez škodljivih UV-žarkov. Zagotavljajo visoko bivalno udobje in prispevajo k boljšemu počutju v vašem do... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
IR ogrevanje-tipi-top.si

IR ogrevanje
ELPAN doo

IR ogrevanje

IR ogrevanje

IR ogrevanje je varno!
Najbolj enostaven primer infrardečega ogrevanja je sonce. To naravno sevanje greje človeštvo že od nekdaj. Ir ogrevanje je prijeten občutek toplote, ki nam jo skozi celo leto oddaja sonce. IR ogrevanje predstavlja naraven in zdrav način ogrevanja. Takšno sevanje je nevidno, vsekakor pa občutimo njegovo toploto, ki jo ljudje prejemamo vsak dan , ko sije sonce oziroma kadar smo mu izpostavljeni.

Seveda se ob tem pojavlja veliko vprašan... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
IR paneli in IR ogrevanje-tipi-top.si

IR paneli in IR ogrevanje
EKOSEN DOO

IR paneli in IR ogrevanje

IR paneli in IR ogrevanje

Nudimo vam izredno kvalitetne grelne IR panele z do 15-letno garancijo. Smo vodilno podjetje na področju IR-ogrevanja v Sloveniji in na Hrvaškem z najvišjo Platisto bonitetno odličnostjo AAA. Razvili smo tudi prvi IR Sun WiFi regulator (IR Sun) na svetu, ki je prilagojen za IR-ogrevanje in tako dodatno prihranite do 25 % v primerjavi s klasičnimi termostati. Naš IR Sun regulator je na mednarodnem sejmu 51. MOS (Celjski sejem) prejel srebrno priznanje za razvoj... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Infrardeče ogrevanje-tipi-top.si

Infrardeče ogrevanje
EMUNDIA doo

Infrardeče ogrevanje

Infrardeče ogrevanje

IR ogrevanje je v zadnjih časih namreč čedalje bolj popularno med najrazličnejšimi uporabniki. Odlično namreč nadomešča toplotne izgube stavbe, hkrati pa omogoča visoke prihranke energije. Pri trgovini Emundia smo za vas pripravili pesto ponudbo različnih IR panelov, s pomočjo katerih boste lahko na kakovosten način ogrevali najrazličnejše prostore. Izbirate lahko med različnimi oblikami ter estetskim izgledom panelov, odločite pa se lahko tudi za konvekcijske... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
IR paneli-tipi-top.si

IR paneli
IR paneli doo

IR paneli

IR paneli

IR Paneli so varni za uporabo in požarno varni, kar dokazujejo z vsemi potrebnimi evropskimi certifikati. Zaradi kakovostnih materialov in samega načina delovanja (brez žarenja ) vas bodo infrardeči paneli varno in prijetno ogreli.

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!IR ogrevanje - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - IR ogrevanje - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam