Izterjava - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Izterjava - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika izterjava - tipi-top.si


Izterjava terjatev-tipi-top.si

Izterjava terjatev
PRVA FINANČNA AGENCIJA doo

Izterjava terjatev

Izterjava terjatev

Če ne prejmete plačila za vaše že zapadle terjatve, vam ponujamo storitev izterjave terjatev, tudi takšnih, ki so zapadle že več kot 120 dni.
Vse kar morate storiti je, da nam posredujete kopijo dokumenta – računa, ki dokazuje obstoj vaše terjatve. Svetovanje in oceno izvensodne izterljivosti v zvezi z vašimi zapadlimi terjatvami opravimo BREZPLAČNO.

Na področju storitev izvensodne izterjave zapadlih terjatev poslujemo po načelu :
»Ni izterjave – ni stroš... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
IZTERJAVA DOLGOV-tipi-top.si

IZTERJAVA DOLGOV
Pravna pisarna doo

IZTERJAVA DOLGOV

IZTERJAVA DOLGOV

Želite ukrepati takoj?
PRAVNA IZTERJAVA DOLGOV V 24H.

Terjatve je mogoče po sodni poti izterjati z uvedbo izvršilnega postopka na podlagi:

izvršilnega naslova ali
na podlagi verodostojne listine.
Ali sploh pričeti z izterjavo?

Izterjava neplačanih računov pogosto povzroča veliko nezadovoljstva, neizterjava pa na drugi strani vodi v težave z likvidnostjo. Zato je neizbežno opravljati neprijetno izterjavo svojih poslovnih partnerjev, kar neugodno vpl... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Odkup terjatev in faktoring-tipi-top.si

Odkup terjatev in faktoring
Agencija za pospeševanje likvidnosti doo

Odkup terjatev in faktoring

Odkup terjatev in faktoring

Odkup terjatev (enkratna odprodaja) oziroma faktoring (redna odprodaja) vam omogoča enostaven in hiter dostop do likvidnih sredstev pri prodaji blaga ali storitev z odloženim rokom plačila. S faktoringom svoje zapadle in nezapadle terjatve enostavno pretvorite v denar.

Pri faktoringu gre za predčasno financiranje, kjer vam na podlagi odstopljenih terjatev omogočimo takojšnje financiranje poslovanja ter vam na ta način zagotavljamo potrebno likvidnost in omo... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Odkup terjatev-tipi-top.si

Odkup terjatev
PROHIT doo

Odkup terjatev

Odkup terjatev

Permanentni odkup terjatev
Kaj je Forward Flow agreement? (FFA)
FFA je pogodba, s katero se prodajalec in kupec dogovorita o permanentni prodaji terjatev, pod vnaprej določenimi pogoji. Pogoji so poljubni, najpogostejši pa so:
pretečeni rok od zapadlosti terjatve,
višina glavnice,
obstoj dokumentacije,
delitev po vrsti temelja.
Pogodbeni stranki v FFA se tako dogovorita o trajnem odkupu terjatev pod nadpisanimi pogoji, po vnaprej določeni ceni. Praksa ... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Izterjava - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Izterjava - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam