Svetovanje - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Svetovanje - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika svetovanje - tipi-top.si


Svetovanje za prodajno uspešnost-tipi-top.si

Svetovanje za prodajno uspešnost
MERCURI INTERNATIONAL DOO

Svetovanje za prodajno uspešnost

Svetovanje za prodajno uspešnost

Mnogi direktorji, s katerimi se pogovarjamo, se zavedajo, da delovanje njihovih prodajnih organizacij ni tako transparentno, kot bi moralo biti. Seveda poznajo svoje cilje, tržne strategije in dosežene rezultate, pogosto pa ni povsem jasno, kaj se zgodi vmes, kako delujejo njihovi prodajniki. To področje pogosto označujemo kot črno skrinjico prodaje, kjer je izredno težko natančno ugotoviti, kdo dela kaj, zakaj in kako.

Na katerih točkah in kako našim proda... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Davčno svetovanje-tipi-top.si

Davčno svetovanje
IK SVETOVANJE doo

Davčno svetovanje

Davčno svetovanje

Skrbno načrtovana davčna politika podjetja lahko ustvari velike davčne prihranke, zato je davčni vidik vsake poslovne transakcije še kako pomemben.


DAVČNO IN POSLOVNO SVETOVANJE
Davčni svetovalci s celovitim pristopom optimiramo vaše davčne obveznosti. Skozi leto planiramo in implementiramo strategije, ki zmanjšujejo davčno izpostavljenost in izboljšujejo donosnost. Naši davčni strokovnjaki so na tekočem z vedno se spreminjajočimi kompleksnimi pravili da... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Svetovanje-tipi-top.si

Svetovanje
Europe SETCCE doo

Svetovanje

Svetovanje

Podjetje SETCCE ima dolgoletne izkušnje pri zagotavljanju strokovnih storitev svetovanja
na naslednjih področjih:

Digitalna preobrazba
Tehnologija upravljanja digitalnih transakcij
Notranja pravila
Uvedba ISO/IEC 27001 in ISO/IEC 27018,
ISO/IEC 27018
Varstvo osebnih podatkov in GDPR,
Priprava varnostnih politik.

Digitalna preobrazba
Vsaka digitalna preobrazba se začne z natančnim načrtovanjem.

Po opredelitvi ciljev, prvi oceni stanja in vrzeli... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Individualno svetovanje-tipi-top.si

Individualno svetovanje
Tina Jereb s p

Individualno svetovanje

Individualno svetovanje

V življenju se ljudje srečujemo z različnimi situacijami, v katerih se včasih ne znajdemo najbolje. Ko se to zgodi, običajno poskušamo aktivirati vse svoje vire moči, ki bi nam pri reševanju problema lahko pomagali: ideje o možnih rešitvah črpamo iz svojih dosedanjih izkušenj s podobnimi težavami, pogovorimo se s prijatelji, partnerjem oz. osebami, ki jim zaupamo, preberemo kakšno knjigo za samopomoč ali članek, ki naslavlja naš problem ... Včasih nam problema... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Preverba zemljišč za gradnjo-tipi-top.si

Preverba zemljišč za gradnjo
Projektant doo

Preverba zemljišč za gradnjo

Preverba zemljišč za gradnjo

Pred nakupom gradbene parcele je smiselno preveriti kaj in pod kakšnimi pogoji se na parceli lahko gradi. Poleg omejitev, ki izhajajo iz prostorskega akta (namembnost, pozidanost, višina, odmiki od parcelnih mej…) so tu še omejitve ki lahko izhajajo iz varovanih območij ( varovano območje narave, poplavno območje, vodovarstveno območje, kulturno-varstveno območje, varovalni pas infrastrukture …). Pomembno pa je tudi preveriti možnost priključitve na komunalno ... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRING-tipi-top.si

PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRING
Damjan Jurečič sp

PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRING

PROJEKTIRANJE ENERGETIKA INŽENIRING

Izdelujemo celovito projektno dokumentacijo za vse vrste gradenj (novogradnja, prizidava, rekonstrukcija, odstranitev, sprememba namembnosti) in objektov (zahtevni, manj zahtevni, nezahtevni), skladno z Gradbenim zakonom in vsemi potrebnimi podzakonskimi akti na področju gradbene zakonodaje, od idejne zasnove do pridobitve gradbenega dovoljenja oziroma uporabnega dovoljenja.

V našem timu delujejo strokovnjaki različnih strok z večletnimi izkušnjami na podro... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Svetovanje - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Svetovanje - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam