Zidarstvo | Zidarstvo Črnivec d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Zidarstvo Črnivec – podjetje vredno zaupanja
Naša zgodba se je začela leta 1995 pod imenom Zidarstvo Črnivec Filip s.p.

ponudbe
Zidarstvo - tipi-top.si


ZidarstvoZidarstvo-2021-04-13-02-15-23.jpg

Zidarstvo

Zidarstvo Črnivec d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, zasavska SlovenijaZidarstvo Črnivec – podjetje vredno zaupanja
Naša zgodba se je začela leta 1995 pod imenom Zidarstvo Črnivec Filip s.p. Kvalitetno delo in sledenje postavljenim rokom nas je nagradilo z mnogo referencami in izkušnjami, zaradi katerih smo postali podjetje vredno zaupanja.

V letu 2008 smo s preoblikovanjem samostojnega podjetništva prešli v novo ustanovljeno kapitalsko družbo pod imenom ZIDARSTVO ČRNIVEC d.o.o. Naša vizija je nadaljevati pravo, uspešno in trdno pot s kvaliteto in zadovoljstvom vseh, ki nam zaupate.

Ime ZIDARSTVO ČRNIVEC je s svojimi dolgoletnimi izkušnjami pridobilo znak zaupanja in kvalitete. S podjetjem in gradnjo smo prisotni in poznani domala po vsej Sloveniji.

Naša ponudba zajema:

stanovanjske gradnje
gradnja na ključ
gradnja dvojčkov in večstanovanjskih objektov
gradnja poslovnih objektov
zaključna dela
gradnje industrijske in kmetijske dejavnosti
rušenje, prenove in adaptacije
dozidave in nadzidave obstoječih objektov
gradnja za trg
oddaja stanovanj
Zadovoljne stranke in kupci nam dajejo motivacijo za delo, napredek in razvoj. Skupaj z vami širimo krog uspešnih in zadovoljnih ljudi. V zadovoljstvo nam bo, če se nam pridružite tudi vi. Veselimo se sodelovanja z vami!


Zidarstvo

Zidarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Zidarstvo | Zidarstvo Črnivec d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Zidarstvo | Zidarstvo Črnivec d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam