Zavarovanja | Vzajemna d.v.z. | PONUDBA tipi-top.si


V primeru bolezni ali nezgode je treba ukrepati takoj, toda v javnem zdravstvu to pogosto ni mogoče. Z Zdravstveno polico do zdravnika, ko ga potrebujete.
Zavarovanja - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
ZavarovanjaZavarovanja-2021-12-21-12-05-48.jpg

Zavarovanja

Vzajemna d.v.z. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, jugovzhodna, pomurska, podravska, primorsko-notranjska, goriška, savinjska, obalno-kraška, koroška, gorenjska, posavska, zasavska SlovenijaV primeru bolezni ali nezgode je treba ukrepati takoj, toda v javnem zdravstvu to pogosto ni mogoče. Z Zdravstveno polico do zdravnika, ko ga potrebujete. Do specialistične obravnave ali posega boste prišli v nekaj dneh.

Sestavite svojo Zdravstveno polico
Zdravstveno polico lahko oblikujete po svojih potrebah in željah. Sklenete lahko zavarovanja za specialistične zdravstvene storitve, operativne posege in za otroke. Vsa zavarovanja je mogoče nadgraditi z izbirnimi kritji.

Vaše zdravje ne more čakati

Skoraj 10 mesecev za operacijo kolena, 2 leti za operacijo krčnih žil, 8 mesecev za pregled pri dermatologu in še nekaj mesecev več za obravnavo pri revmatologu*. To so le nekatere čakalne dobe v našem javnem zdravstvu. Kako si lahko pomagate sami?

Z zavarovanjem Zdravstvena polica v primeru bolezni ali poškodbe hitro dostopajte do različnih zdravstvenih storitev - od specialistično ambulantnih storitev, fizioterapij, zobozdravstvenih storitev, operativnih posegov, drugega mnenja, pomoči na domu ter zdravil.

Zavarovanje Zdravstvena polica lahko sklenete, če ste stari od 18 do vključno 64 let. Zavarujete lahko tudi otroke od dopolnjenega 1. do vključno 25. leta starosti. Zavarovanje sklenete za najmanj 1 leto, s samodejnim podaljševanjem.

Zdravstvena polica za specialistične zdravstvene storitve

Zavarovanje za specialistične zdravstvene storitve vam lahko omogoči hiter dostop do samoplačniških specialistično ambulantnih posegov, protibolečinskih terapij, fizioterapij, zobozdravstvenih storitev, drugega mnenja, pomoči na domu ter zdravil.

S sklenitvijo paketa Specialisti Nezgode, je mogoče skleniti tudi paket Specialisti Bolezen.


Zavarovanja

Zavarovanja

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Zavarovanja | Vzajemna d.v.z. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Zavarovanja | Vzajemna d.v.z. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386