Zavarovanja | PONUDBA tipi-top.si


Avtomobil je pomemben del našega življenja, saj v njem preživimo precejšen del dneva, zato je pomembno, da poskrbimo tudi za dobro avtomobilsko zavarovanje. Paket avtomobilskega zavarovanja lahko sklenete hitro in preprosto kar prek spleta.
Zavarovanja - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
ZavarovanjaZavarovanja-2021-12-21-11-59-33.png

Zavarovanja

- Delujemo na področju: zasavska, koroška, savinjska, podravska, gorenjska, goriška, obalno-kraška, pomurska, jugovzhodna, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, posavska SlovenijaAvtomobil je pomemben del našega življenja, saj v njem preživimo precejšen del dneva, zato je pomembno, da poskrbimo tudi za dobro avtomobilsko zavarovanje. Paket avtomobilskega zavarovanja lahko sklenete hitro in preprosto kar prek spleta.

KAJ VKLJUČUJE AVTOMOBIL­SKO ZAVAROVANJE?
QUICK CHECK

Hitra cenitev avtomobilske škode, ki jo izvajajo pooblaščeni servisi Zavarovalnice Sava. Takoj bodo ocenili škodo na vašem vozilu in ga prevzeli v popravilo. Za postopek cenitve in plačilo računa bomo poskrbeli mi.

ZAVAROVANJE IZGUBE VREDNOSTI VOZILA

Ob sklenitvi kasko zavarovanja z vključenim kritjem kraje lahko dodatno zavarujete tudi razliko med fakturirano in tržno ceno vozila v primeru totalne škode ali kraje vozila v Republiki Sloveniji.

OHRANITEV 50 % BONUSA OB PRVI PRIJAVLJENI ŠKODI

Zavarovancem v 1. premijskem razredu s 50 % bonusom ob prvi prijavljeni škodi zagotavljamo ohranitev tega bonusa, a ga razvrstimo v 4. premijski razred.

20 % POPUST ZA VOZILA OPREMLJENA S PROTIVLOMNIMI NAPRAVAMI

Velja za naprave Mul-T Lock, Defend-Lock, SQ Track, Track8, SLEDENJE, GPS SOS in 10 % popust za vozila opremljena s protivlomnimi napravami Haicom HI-601 VT, G 19-B, Autrace, Easytracker, Teltronika, Ruptela (velja za kombinacijo T-kraja).

MOŽNOST IZBIRE MED RAZLIČNIMI PAKETI

Izberite med paketi avtomobilskih zavarovanj ali paket prilagodite svojim željam in potrebam.

POPUSTE

Nudimo popuste na paketna zavarovanja.

POMOČ IN SVETOVANJE

Nudimo strokovni posvet ob sklepanju zavarovanj.


Zavarovanja

Zavarovanja

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Zavarovanja | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Zavarovanja | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386