Zaglajen beton tlak | ARHILAB GRADNJE, družba za arhitekturo, gradbeništvo in storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Zaglajevanje betona je eden izmed bistvenih procesov pri izdelavi dobrega in ravnega betonskega tlaka (glej standard ravnine). Ne glede na to, ali gre za izvedbo v industrijskih ali v reprezentativnih prostorih, je potrebno za dobro in hitrejšo izvedbo (posledično tudi ugodnejšo) betonsko površino skrbno zagladiti.
Zaglajen beton tlak - tipi-top.si


Zaglajen beton tlakZaglajen-beton-tlak-2021-07-18-08-40-17.jpg

Zaglajen beton tlak

ARHILAB GRADNJE, družba za arhitekturo, gradbeništvo in storitve, d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaZaglajevanje betona je eden izmed bistvenih procesov pri izdelavi dobrega in ravnega betonskega tlaka (glej standard ravnine). Ne glede na to, ali gre za izvedbo v industrijskih ali v reprezentativnih prostorih, je potrebno za dobro in hitrejšo izvedbo (posledično tudi ugodnejšo) betonsko površino skrbno zagladiti.

Zaglajen beton – izvedba
To poteka tako, da pričnemo sveže izdelano betonsko površino tlaka obdelovati takoj, ko material reagira v tolikšni meri, da je pohoden. V tej fazi izvedemo zaglajevanje, ki poteka običajno z rotacijskimi gladilci, možna pa je tudi ročna izvedba s posebnimi gladilkami. Na takšen način je možno izdelati skorajda popolnoma raven tlak (s strojnim zaglajevanjem). Dobro zaglajen beton je ključnega pomena v primeru priprave podlage za izvedbo regalnih skladišč ali drugih tlakov z izjemno visokim standardom ravnosti. Enako velja kadar je v načrtu izdelava dekorativnega poliranega betonskega tlaka, saj se z ravnostjo izognemo neenakomerni izpostavljenosti agregata po brušenju oziroma hitreje (z manj križi brušenja) dosežemo enakomeren videz.Tal-M tlaki
Ena izmed vrst visoko odpornih industrijskih tlakov in v uporabi pretežno v prostorih oziroma na površinah, kjer videz v smislu visoke estetike ne igra bistvene vloge, je Tal-M tlak. Glede na zahteve se lahko odločamo med sistemi Tal-M kvarc, Tal-M korund 3 ali Tal-M korund 10. Pri vseh treh sistemih apliciramo posip oziroma mineralno prevleko že v fazi zaglajevanja betona. S tem povzročimo, da se posut material veže s svežo betonsko podlago naredi tlak odpornejši ter bolj obstojen.

Tal-M kvarc
mineralni posip
oplemenitenje svežih betonskih tlakov
srednje obremenjene zunanje in notranje površine
Tal-M korund 3
mineralni posip
oplemenitenje svežih betonskih tlakov
srednje do visoko obremenjene zunanje in notranje površine (različne stopnje posipa glede na zahtevo)
Tal-M korund 10
mineralna prevleka
oplemenitenje svežih betonskih tlakov z mešanico kremena in korunda, mikroarmirnih vlaken ter cementa z dodatki.
Zaglajen beton po tem sistemu se porablja za površine, ki so pod izjemno visokimi obremenitvami (vozne rampe, betonske vozne steze, železarska industija, avtoceste itd.)


Zaglajen beton tlak

Zaglajen beton tlak

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Zaglajen beton tlak | ARHILAB GRADNJE, družba za arhitekturo, gradbeništvo in storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Zaglajen beton tlak | ARHILAB GRADNJE, družba za arhitekturo, gradbeništvo in storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.