ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV | PONUDBA tipi-top.si

Rešitve, ki jih ponuja naš sistem zasteklitve so preproste, vzdržljive, estetske in izjemno praktične za uporabo.

Zasteklitev vašega balkona poveča udobje in uporabnost zunanjega bivanja, ki poleg brezhibnega razgleda nudi tudi zaščito pred dežjem, hrupom, prahom, umazanijo in mrazom, kljub temu pa ne boste zastrli vašega pogleda.

ponudbe
ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOVZIMSKI-VRTOVI-IN-ZASTEKLITEV-BALKONOV-2021-12-22-11-22-57.png

ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV

- Delujemo na področju: jugovzhodna, pomurska, primorsko-notranjska, podravska, savinjska, koroška, gorenjska, zasavska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, goriška, posavska SlovenijaRešitve, ki jih ponuja naš sistem zasteklitve so preproste, vzdržljive, estetske in izjemno praktične za uporabo.

Zasteklitev vašega balkona poveča udobje in uporabnost zunanjega bivanja, ki poleg brezhibnega razgleda nudi tudi zaščito pred dežjem, hrupom, prahom, umazanijo in mrazom, kljub temu pa ne boste zastrli vašega pogleda.

Zasteklitev balkona vam lahko naredimo iz različne kombinacije plastičnih profilov in je lahko sam način odpiranja krilni ali drsni ali kombinacija obeh. Balkon boste z pravilno zasteklitvijo in izolacijo lahko uporabljali kot bivalni prostor, s tem si boste povečali svoj bivalni prostor in samo vrednost stanovanja.

Če pa želite balkon samo zastekliti priporočamo zasteklitev z aluminjastih profilov sistem ECOSLIDE. Profili so zelo lahki in ozki, zasteklitev je iz enojnega stekla debeline 6 mm. Sistem se lahko uporablja pri novogradnjah in adaptacijah. Ker so profili zelo ozki ne posegajo v samo arhitekturo zgradbe.

S pravilno postavljenim zimskim vrtom lahko znižamo stroške ogrevanja kar do 30 odstotkov. Da bi te stroške dejansko znižali, moramo dobro predvideti njegovo lego. Za postavitev zimskega vrta sta primerna jugovzhodna in jugozahodna stran, odsvetujemo pa vam postavitev na južno stran, saj bi se prostori preveč segreli. Za senčenje vam priporočamo uporabo senčil, kot so žaluzije, roloji in pliseji. Ta edinstveni prostor vam bo omogočil, da boste v njem uživali v vsakem vremenu in v vseh letnih časih. Tako boste vedno v pristnem stiku z naravo.


ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV

ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ZIMSKI VRTOVI IN ZASTEKLITEV BALKONOV | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam