ZALOGOVNIKI | Rafael Sedmak s.p. | PONUDBA tipi-top.si


ZAKAJ JE ZALOGOVNIK PRAVA IZBIRA ZA VAS?
Glavna naloga zalogovnika je hranjenje presežka toplote, ki jo proizvede kotel na polena. S tem deluje v območju optimalnega izkoristka, kar se odraža v manjši porabi goriva in nižjih emisijah škodljivih onesnažil.
ZALOGOVNIKI - tipi-top.si


ZALOGOVNIKIZALOGOVNIKI-2021-12-21-11-33-46.png

ZALOGOVNIKI

Rafael Sedmak s.p. - Delujemo na področju: pomurska, osrednjeslovenska, savinjska, jugovzhodna, posavska, primorsko-notranjska, gorenjska, podravska, obalno-kraška, zasavska, goriška, koroška SlovenijaZAKAJ JE ZALOGOVNIK PRAVA IZBIRA ZA VAS?
Glavna naloga zalogovnika je hranjenje presežka toplote, ki jo proizvede kotel na polena. S tem deluje v območju optimalnega izkoristka, kar se odraža v manjši porabi goriva in nižjih emisijah škodljivih onesnažil. Z obratovanjem kotla v optimalnem izkoristku sta kurišče in dimnik neprimerljivo čistejša kot pri nepravilnem kurjenju brez zalogovnika.

Sistem ogrevanja z zalogovnikom omogoča kvalitetnejše bivanje v prostorih, saj shranjena energija ogreva prostore tudi naslednje jutro in še dlje.

ZALOGOVNIKI PO NAROČILU
Zalogovnik izdelamo po naročilu, prilagojen je namreč Vašim željam in prostorskih zmožnostih v Vašem domu. Dimenzije velikosti so običajno pogojene le glede na najožji prehod (širino vrat), skozi katerega mora biti zalogovnik postavljen v prostor.

Hranilnik toplote ima v notranjosti vgrajeno posebno kletko, katera zagotavlja razslojevanje toplote od najtoplejše na vrhu do hladnejše na dnu zalogovnika.

Izoliran je s toplotno izolacijo debeline 100 mm, ki poskrbi za minimalno izgubo toplote. Zunanji plašč je sestavljen iz umetnega usnja, na voljo imamo več različnih barvnih odtenkov.

V primeru, da želite imeti kombinacijo različnih virov ogrevanja kotlovske vode (poleg osnovnega na lesno biomaso še na solarno ali toplotno črpalko), lahko vgradimo dodatni toplotni prenosnik-izmenjevalec. Ta omogoča učinkovit prenos toplote in visoke izkoristke.

V primeru prostorske stiske Vam lahko vgradimo pretočni bojler v obliki inox rebrastega toplotnega prenosnika-izmenjevalnika velike ogrevalne površine. S tem prihranite prostor, saj ni potrebnega dodatnega bojlerja.


ZALOGOVNIKI

ZALOGOVNIKI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
ZALOGOVNIKI | Rafael Sedmak s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ZALOGOVNIKI | Rafael Sedmak s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.