ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU | Fomes gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Zaključna dela v gradbeništvu so dela s katerimi dobi objekt končno podobo. Dela se izvajajo po peti gradbeni fazi (ko je postavljena streha in stene), hišo je potrebno pripraviti za bivanje.

ponudbe
ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU - tipi-top.si


ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVUZAKLJUČNA-DELA-V-GRADBENIŠTVU-2021-08-13-11-54-42.jpg

ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU

Fomes gradbeništvo d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna SlovenijaZaključna dela v gradbeništvu so dela s katerimi dobi objekt končno podobo. Dela se izvajajo po peti gradbeni fazi (ko je postavljena streha in stene), hišo je potrebno pripraviti za bivanje.

Zaključna dela v gradbeništvu obsegajo:
obrtniška dela
elektro-inštalacijska dela
notranja ureditev (stene, stropi, mansarde, ...)


ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU

ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU | Fomes gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU | Fomes gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam