WALL TATTOO | PONUDBA tipi-top.si

Wall tatto ali poslikava sten je ena novejših slikopleskarskih tehnik. Na zidne stene nanašamo različne vzorce in fotografije, katere dosežejo videz fresk.

ponudbe
WALL TATTOO - tipi-top.si


WALL TATTOOWALL-TATTOO-2021-08-08-01-26-03.jpg

WALL TATTOO

- Delujemo na področju: koroška, zasavska, podravska, savinjska SlovenijaWall tatto ali poslikava sten je ena novejših slikopleskarskih tehnik. Na zidne stene nanašamo različne vzorce in fotografije, katere dosežejo videz fresk.

Wall tattoo je mogoče uporabljati tako na zunanjih kot tudi na notranjih površinah, kot so na primer knauf mavčne stene, stene iz betona, opek ter drugih gradbenih materialov.

Tehnologija je zaradi vsestranskosti primerna za poslikavo površin različnih oblik (ravne ali zaobljene stene, stropi, oboki, kupole, vogali in robovi) in velikosti ter omogoča popolno aplikacijo na reliefne podlage do 8 mm.


WALL TATTOO

WALL TATTOO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
WALL TATTOO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - WALL TATTOO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam