Vzdrževanje in servis vozil | Vzdrževanje in popravila vozil, Tadej Selan s.p. | PONUDBA tipi-top.siHitri servis
S hitrim servisom bomo napake na vozilu odkrili dovolj zgodaj in s sprotnimi popravili podaljšali življenjsko dobo vašega jeklenega konjička.

Avtodiagnostika
Se pri delovanju vašega avtomobila pojavljajo napake? Pripeljite ga v našo mehanično delavnico, kjer bomo opravili avtodiagnostiko.
Vzdrževanje in servis vozil - tipi-top.si


Vzdrževanje in servis vozilVzdrževanje-in-servis-vozil-2021-07-15-09-31-56.jpg

Vzdrževanje in servis vozil

Vzdrževanje in popravila vozil, Tadej Selan s.p. - Delujemo na področju: gorenjska Slovenija
Hitri servis
S hitrim servisom bomo napake na vozilu odkrili dovolj zgodaj in s sprotnimi popravili podaljšali življenjsko dobo vašega jeklenega konjička.

Avtodiagnostika
Se pri delovanju vašega avtomobila pojavljajo napake? Pripeljite ga v našo mehanično delavnico, kjer bomo opravili avtodiagnostiko.


Menjava zavornih ploščic in servis zavor
Imate občutek, da zavore vašega avtomobila ne delujejo več tako učinkovito, kot so nekoč? Hitro obiščite naš avtoservis, da ne bo prepozno.

Servis podvozja
Ali veste, da poškodovano podvozje lahko v najslabšem primeru privede do odpovedi krmiljenja? Če ste zaznali spremembe, nas hitro obiščite.

Menjava filtrov
Redna menjava filtrov je nujna za zadržanje umazanije, ki pride v avto z zrakom ali gorivom, in bi lahko škodovala delovanju pogonskega agregata.

Menjava olja
Redna menjava motornega olja je za brezhibno delovanje vozila bistvenega pomena, saj je potrebno mehanske dele za tekoč tek dobro mazati.

Menjava sklopke
Je sklopka v vašem vozilu že stara in obrabljena? V sodobni mehanični delavnici bomo poskrbeli za hitro menjavo sklopke po ugodni ceni.


Menjava žarnic
Vam menjava žarnic v jeklenem konjičku povzroča težave? Pripeljite se v našo mehanično delavnico, kjer bomo žarnice zamenjali, kot bi mignil.

Menjava zobatega jermena
Ko boste z avtomobilom prevozili od 80.000 do 150.000 km ali ko bo vaše vozilo staro več kot pet let, priporočamo menjavo zobatega jermena.


Popravila za zavarovalnice
Ste bili udeleženi v prometni nezgodi? Hitro poskrbimo za popravilo avtomobila na račun zavarovalnice, saj se zavedamo, da danes brez vozila ne gre.

Priprava vozil za tehnični pregled
Je potrebno preveriti bistvene dele in funkcije vozila za tehnični pregled? Poskrbeli bomo, da bo vaš avto ustrezal standardom in pregled uspešno prestal.

Akcija Pregled vozila: 30 kontrolnih točk
Preventivni pregled vašega vozila (30 kontrolnih točk).

Po končanem pregledu vas seznanimo s stanjem vašega vozila in pripravimo brezplačno ponudbo za popravilo, v kolikor je to potrebno.

Akcija - pregled vozila (30 kontrolnih točk)


Akcija Diagnostični pregled vozila
Pregled vozila z diagnostično napravo.

Storitev vsebuje priklop vozila na diagnostično napravo, branje napak in izpis napak.

Akcija - diagnostični pregled vozila


AVTOMEHANIK PO VAŠI MERI
Brez avtomobilov si danes ne moremo predstavljati življenja. Biti lastnik avtomobila je luksuz, hkrati pa tudi strošek, saj moramo k uporabi avtomobila prišteti tudi redni obisk pri avtomehaniku.

Kdo je avtomehanik?
Marsikdo misli, da je avtomehanik delavec, ki nam priskoči na pomoč, ko se nam pokvari avto. Vendar, njegovo delo ni samo to. Avtomehanik vzdržuje ter servisira avtomobile, ampak k temu spada tudi zamenjava obrabljenih delov, zamenjava in dolivanje olja motorju, menjalniku, demontiranje motorja, čiščenje in pranje delov, servis podvozja, odkrivanje napak in še in še.

Kako prepoznamo dobrega avtomehanika?
Ko svoje vozilo pripeljemo k avtomehaniku na servis, običajno nimamo pojma o tem, kako bo ta ravnal z njim. Kot v vsaki dejavnosti, se tudi v avtomehanični najdejo ljudje ki so slabi, povprečni, dobri, vrhunski, pošteni, nepošteni, nezanesljivi in zaupanja vredni.

Nekateri avtomehaniki so cenovno ugodnejši kot drugi- tukaj ne smemo pozabiti, da obstajajo avtomehaniki, ki zamenjajo le tisti del, ki je v okvari. Drugi so taki, ki pokličejo stranko in ji razložijo, zakaj bi bilo potrebno zamenjati še nekatere druge komponente. Tretji so taki, ki delajo » na svojo roko» in naredijo zraven še marsikaj drugega, čeprav kot stranka na strošek niste finančno pripravljeni. Zato mora biti že na začetku jasno, koliko časa bo servis trajal in kakšen bo strošek.

Ko boste pripeljali svoj avto na popravilo/ vzdrževanje opazite stvari, ki običajno izstopajo.

Bodite pozorni, da stopite v urejeno delavnico. Zelo pomemben je osebni stik. Avtomehanik vam mora pošteno in razumljivo razložiti, kateri deli so bili zamenjani ter zakaj. Še boljše je, če vam pokaže zamenjane dele. Če avtomehanik odkrije dodatne obrabljene/ okvarjene dele, je pomembno da vas predhodno o tem obvesti, ter vam razloži koliko dodatnih stroškov bo pri tem nastalo.

Z izbiro strokovno usposobljenega avtomehanika lahko prihranimo veliko denarja in časa.

Kako se izogniti visokemu računu in okvaram, zaradi slabega, pomanjkljivega ali celo goljufivega servisiranja? Popolnega odgovora na to na žalost ni.

Zaupanja vreden avtomehanik, pri katerem plačaš to, kar dejansko dobiš, in kateri ti prizna garancijo na svoje opravljene storitve je neprecenljiv. Tega se zavedamo tudi v našem podjetju, in v ta namen svojim strankam ponujamo garancijo na zadovoljstvo, katera zajema 1-letno garancijo na vgrajene rezervne dele in 1-letno garancijo na opravljeno storitev.

Lahko ste prepričani, da boste od nas odpeljali zadovoljni.

AVTOMEHANIKA
AVTODIAGNOSTIKA
HITRI SERVIS
VELIKI SERVIS
MENJAVA FILTROV
MENJAVA OLJA
MENJAVA SKLOPKE
MENJAVA ŽARNIC
MENJAVA ZOBATEGA JERMENA
POPRAVILA ZA ZAVAROVALNICE
PRIPRAVA VOZIL ZA TEHNIČNI PREGLED
SERVIS PODVOZJA
MENJAVA ZAVORNIH PLOŠČIC IN SERVIS ZAVOR


Vzdrževanje in servis vozil

Vzdrževanje in servis vozil

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Vzdrževanje in servis vozil | Vzdrževanje in popravila vozil, Tadej Selan s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Vzdrževanje in servis vozil | Vzdrževanje in popravila vozil, Tadej Selan s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386