Vzdrževanje | VEGRIM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Vzdrževanje večstanovanjske stavbe je najpomembnejši posel upravljanja, ker je od obsega vzdrževanja stavbe odvisna tudi kakovost bivanja v njej. Za vzdrževanje se šteje izvedba vseh poslov v skladu s predpisom o graditvi objektov ter zagotavljanje delovanja sistemov varstva pred požarom in drugih ukrepov za zaščito in reševanje.
Vzdrževanje - tipi-top.si


VzdrževanjeVzdrževanje-2021-12-21-11-06-02.jpg

Vzdrževanje

VEGRIM d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, gorenjska, koroška, primorsko-notranjska, podravska, savinjska, posavska, obalno-kraška, zasavska, goriška, jugovzhodna, osrednjeslovenska SlovenijaVzdrževanje večstanovanjske stavbe je najpomembnejši posel upravljanja, ker je od obsega vzdrževanja stavbe odvisna tudi kakovost bivanja v njej. Za vzdrževanje se šteje izvedba vseh poslov v skladu s predpisom o graditvi objektov ter zagotavljanje delovanja sistemov varstva pred požarom in drugih ukrepov za zaščito in reševanje. Vzdrževanje stavbe mora biti v takšnem obsegu, da zagotavlja pogoje za normalno bivanje v njej. Ti pogoji pa bodo zagotovljeni le, če bodo normalno vzdrževani vsi deli stavbe. To pomeni vzdrževanje skupnih prostorov, gradbenih elementov stavbe, kot so nosilna konstrukcija, fasade, strehe, stopnišča in drugo, vseh inštalacij (vodovodna, električna, plinovodna in toplovodna napeljava, dvigala, kanalizacija, naprave za ogrevanje in podobno).

Naše storitve na področju vzdrževanja
Izdelava programa vzdrževalnih del (letni in dolgoročni)
Nujna intervencijska vzdrževalna dela
Organizacija in izvedba odprave poškodb v stanovanjih ter na skupnih delih in napravah, ki se krijejo iz naslova pogodb z zavarovalnico
Organizacija adaptacij
Periodični pregledi nepremičnine ter zbiranje podatkov za potrebna vzdrževalna dela ali prenovo
Izdelava letnih poročil o izvedenih vzdrževalnih delih
Pridobitev ustreznih soglasij in dovoljenj za vsa vzdrževalna dela
Priprava in sklepanje pogodb za večja vzdrževalna dela in dolgoročnih pogodb o servisiranju (redni servisi na skupnih delih in napravah)
V dogovoru z naročnikom uredimo sodelovanje z vzdrževalci, ki skrbijo za stavbo. Na željo naročnika in v skladu s potrebami lahko poskrbimo za angažiranje novih pogodbenih partnerjev, ki so se po naših izkušnjah izkazali za izredno strokovne, kvalitetne in konkurenčne pri nudenju svojih uslug.

Vzdrževanje večstanovanjske stavbe – načrt
Vzdrževanje večstanovanjske stavbe bo uspešnejše, če bo načrtovano. V načrtu vzdrževanja etažni lastniki določijo:

vzdrževalna dela, ki bodo opravljena v določenem obdobju
sredstva, ki so potrebna za izvajanje načrtovanih del
način zagotavljanja denarnih sredstev
Na podlagi načrta vdrževalnih del upravnik izdela časovni načrt, ki ga dostavi nadzornemu odboru. Zakon obvezuje etažne lastnike, da sprejmejo načrt vzdrževalnih del za najmanj eno leto in največ pet let.


Vzdrževanje

Vzdrževanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Vzdrževanje | VEGRIM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Vzdrževanje | VEGRIM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386