Vzdrževanje | SPL d.d. | PONUDBA tipi-top.si


Vzdrževanje objektov – skrita prednost, ki vam lahko prihrani veliko denarja
Vzdrževanje objektov je sicer zakonsko določeno, vendar z dobrim razlogom. Poleg tega, da so ta dela nujna za dobro počutje in mirno uporabo objekta bodisi stanovalcev v večstanovanjski zgradbi bodisi delavcev v poslovni stavbi, pripomorejo tudi k dolgoročnemu prihranku denarja.
Vzdrževanje - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
VzdrževanjeVzdrževanje-2021-12-21-11-03-59.png

Vzdrževanje

SPL d.d. - Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna, obalno-kraška, goriška, gorenjska, osrednjeslovenska, koroška, primorsko-notranjska, savinjska, zasavska, pomurska, podravska SlovenijaVzdrževanje objektov – skrita prednost, ki vam lahko prihrani veliko denarja
Vzdrževanje objektov je sicer zakonsko določeno, vendar z dobrim razlogom. Poleg tega, da so ta dela nujna za dobro počutje in mirno uporabo objekta bodisi stanovalcev v večstanovanjski zgradbi bodisi delavcev v poslovni stavbi, pripomorejo tudi k dolgoročnemu prihranku denarja.

Kaj je vzdrževanje objektov?
Vzdrževanje objektov je natanko to, kar nam pove že samo ime dejavnosti. Gre za izvedbo del, s katerimi se objekt ohranja v dobrem stanju in ki omogočajo njegovo nadaljnjo uporabo. To vključuje redna vzdrževalna dela, investicijska vzdrževalna dela ter vzdrževalna dela v javno korist.

Redna vzdrževalna dela obsegajo izvedbo manj zahtevnih, vendar vselej pomembnih del na objektu ali v prostorih znotraj njega. V to kategorijo sodijo dela, kot so pleskanje, popravilo in menjava vrat, popravilo in menjava oken, vzdrževanje stopnišč in vzdrževanje kleti. V primeru večstanovanjskih zgradb se izvajajo predvsem zato, da lahko stanovalci mirno in brez težav bivajo v objektu, medtem ko je pri poslovnih objektih njihov namen to, da lahko delavci nemoteno opravljajo svoje delo.

Investicijska vzdrževalna dela so popolno nasprotje rednih vzdrževalnih del, saj zajemajo težja in dolgotrajna gradbena, instalacijska in obrtniška dela za izboljševanje objekta. Ta dela ne posegajo v samo konstrukcijo objekta in ne spreminjajo njegove zmogljivosti, velikosti, namembnosti in zunanjega videza, pač pa posodabljajo inštalacije, napeljave in tehnološke naprave.

Vzdrževalna dela za javno korist so tiste vrste vzdrževalna dela, ki so zakonsko določena, torej v večini primerov ne zanimajo etažnih lastnikov ali uporabnikov objektov za službene namene, saj pogosto posegajo tudi v zmogljivost in z njo povezano velikost objekta, kar se le redkokdaj zgodi v primeru večstanovanjskih objektov.

Kdaj je za vzdrževanje objektov potreben upravnik?
V primeru večstanovanjskih zgradb oziroma objektov, v katerih živijo ljudje, velja zakon, da je upravnik potreben, ko ima večstanovanjska stavba več kot dva etažna lastnika in več kot osem posameznih delov. Z objektom lahko sicer upravlja tudi eden izmed etažnih lastnikov, vendar to ni priporočljivo, ker v večini primerov pride do zapletov zaradi neznanja in pomanjkanja izkušenj. Tako se dogaja, da za objekt ni dobro poskrbljeno in rezervni sklad ni učinkovito koriščen, poleg tega pa etažni lastniki izgubijo veliko denarja.

Kako vam lahko vzdrževanje objektov prihrani veliko denarja?
Pri vzdrževanju objektov je poleg počutja ljudi, ki živijo ali poslujejo v njih, najbolj pomembno tudi to, da se ohranja vrednost objekta. Že manjši posegi lahko ohranjajo ali celo dvignejo vrednost nepremičnine, če je le-ta zanemarjena, pa po drugi strani lahko pride do hudega padca vrednosti. Ker upravniki med drugimi skrbijo za redno vzdrževanje in obratovanje skupnih delov, izvajajo sklepe, ki jih sprejmejo lastniki, ter pripravljajo načrte vzdrževanja in upravljanja z rezervnim skladom, s tem ohranjajo ali povečujejo vrednost objekta in lastnikom zagotavljajo, da bodo v primeru prodaje dobili povrnjeno začetno investicijo.

Kje najti upravnika za vzdrževanje objektov?
Pri SPL skrbimo, da so naše stranke vedno zadovoljne, ter obenem izvajamo takšno vzdrževanje objektov, da se ohranja vrednost nepremičnine. Si želite zagotoviti vrhunsko kakovost po konkurenčni ceni ter sodelovati z upravnikom, ki bo skrbel za ohranjanje vrednosti objekta? Pokličite nas na telefonsko številko 080 19 05 ali nam pišite na e-poštni naslov info@spl.si.


Vzdrževanje

Vzdrževanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Vzdrževanje | SPL d.d. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Vzdrževanje | SPL d.d. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386