Vrtni paviljoni | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Vrtni paviljoni so odličen dodatek na velikih vrtovih. Pod njimi se lahko sproščeno družite in uživate v okolici.
Vrtni paviljoni - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
Vrtni paviljoniVrtni-paviljoni-2021-08-18-09-41-39.jpg

Vrtni paviljoni

MS VISCOM d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaVrtni paviljoni so odličen dodatek na velikih vrtovih. Pod njimi se lahko sproščeno družite in uživate v okolici. Naša ponudba zajema več čudovitih modelov paviljonov iz polikarbonatnih plošč. So zelo trpežni, odporni proti različnim vremenskim razmeram in UV žarki, postavljene jih imate lahko tudi pozimi. Za namestitev sta dovolj že samo dve osebi. Glede na vaš življenjski stil in osebni okus lahko izbirate med klasično eleganco, pridihom šika, enostavnimi linijami ali sodobno zasnovo. V vsakem primeru dobite čudovit prostor, ki bo takoj postal osrednji del vrta oziroma dvorišča. Oglejte si naše vrtne paviljone Milano, Palermo, Martinique in Roma ter se prepričajte o njihovi praktičnosti in kakovosti.


Vrtni paviljoni

Vrtni paviljoni

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Vrtni paviljoni | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Vrtni paviljoni | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.