Vrtne hiške | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Vrtne hiške Skylight so izjemna rešitev za shranjevanje vrtne opreme, pohištva, orodja, športne opreme in drugih stvari. Njihova sodobna zasnova je izredno funkcionalna in praktična za sestavljanje.

ponudbe
Vrtne hiške - tipi-top.si


Vrtne hiškeVrtne-hiške-2021-08-18-09-40-40.jpg

Vrtne hiške

MS VISCOM d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaVrtne hiške Skylight so izjemna rešitev za shranjevanje vrtne opreme, pohištva, orodja, športne opreme in drugih stvari. Njihova sodobna zasnova je izredno funkcionalna in praktična za sestavljanje. Odlikuje jih polikarbonatna plošča vrhunske kvalitete, ki je izjemno odporna proti udarcem in vremenskim pojavom. Edinstvena strešna kritina nežno prenaša svetlobo, a na zunaj ohranja neprozorno vidljivost. Ker streha ne rjavi, gnije in se ne lušči, vzdrževanje sploh ni potrebno. Za naše vrtne hiške vam damo kar 10 let garancije. Montaža je izredno hitra in preprosta, na voljo pa je tudi komplet polic za boljšo organizacijo. Za varnost poskrbi sistem za ključavnico.


Vrtne hiške

Vrtne hiške

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Vrtne hiške | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Vrtne hiške | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam