Vrata za panelne ograje | PONUDBA tipi-top.si


Poleg žičnih ograj vam ponujamo tudi vrata s katerimi se zaključi ograjevanje hiše ali objekta.
Ponujamo vam enokrilna vrata, dvokrilna vrata in drsna vrata za panelne ograje.
Vrata za panelne ograje - tipi-top.si


Vrata za panelne ograjeVrata-za-panelne-ograje-2021-04-18-11-31-43.jpg

Vrata za panelne ograje

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaPoleg žičnih ograj vam ponujamo tudi vrata s katerimi se zaključi ograjevanje hiše ali objekta.
Ponujamo vam enokrilna vrata, dvokrilna vrata in drsna vrata za panelne ograje. Vrata so vroče cinkana in dodatno zaščitena s plastjo PVC nanosa. Vrata se uporabljajo za osebni prehod ali kot dvoriščna vrata. Ograjna vrata se izdelajo v dimenzijah po meri po želji stranke.

Enokrilna vrata
Enokrilna vrata oziroma vrata za osebni prehod se vgrajujejo tako, da se panelna žična ograja prekine in se vrata na enak način, kot žična ograja, vgradijo v linijo žične ograje.
Enokrilna vrata so namenjena pogostejšemu prehodu oseb. Običajno so široka 1000 mm (svetla odprtina) ter visoka skladno z vašo ograjo oz. željami

V ponudbi imamo tudi vrata standardnih dimenzij, ki so na zalogi:

vrata osebni prehod višine 1,03m in širine med stebrički 1,00m.
vrata osebni prehod višine 1,23m in širine med stebrički 1,00m.
vrata osebni prehod višine 1,53m in širine med stebrički 1,00m.
vrata osebni prehod višine 2,03m in širine med stebrički 1,00m.

Dvokrilna vrata
Dvokrilna vrata so izdelana iz cinkanih jeklenih profilov, s prašnim barvanjem pa so še dodatno protikorozijsko zaščitena. Dvokrilna vrata se vgrajujejo, kjer imamo dovolj prostora na dvorišču za manevriranje z vozili. V nasprotnem primeru nas krila vrat, ko so odprta lahko ovirajo. Namenjena so dostopu do: Hiš, Poslovnih objektov, Igrišč. Skratka vhodom, skozi katera je potreben prehod z osebnim vozilom ali delovnim strojem.

dvokrilna
Drsna vrata
Samonosilna drsna vrata so idealna rešitev za širše prehode ali ko ni dovolj prostora za odpiranje kril. Odpirajo se lahko ročno ali s pomočjo motorja.
Vgrajujejo se ponavadi tik za postavljeno žično ograjo.
Polnilo okvira vrat prilagodimo vašim željam oz. vaši ograji.

Drsna vrata na koleščkih: Se vgrajujejo tam, kjer imamo dovolj prostora za odpiranje. Glavna razlika od samonosilnih vrata je v tem, da so ta vrata naslonjena na tla in drsijo po vodilu. S tem prihranimo prostor pri odpiranju, saj je za odprtje vrat dovolj enaka razdalja kot je svetla odprtina vrat. Kot polnilo se ponavadi uporabi žična ograja.

Moderna vrata
Čeprav so najbolj razširjena vrata k žičnim ograjam, prav vrata s polnilom iz žičnih ograj, se lahko odločimo tudi za nekoliko drugačen stil vrat, ki se odlično poda k panelnim žičnim ograjam.


Vrata za panelne ograje

Vrata za panelne ograje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Vrata za panelne ograje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Vrata za panelne ograje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.