Vrata | INT vrata d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Skrita Vhodna Vrata P 621

Vhodna vrata so poravnana s fasado. Obloga na fasadi se nadaljuje preko vhodnih vrat.
Vrata - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
VrataVrata-2021-12-21-10-54-08.jpg

Vrata

INT vrata d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, savinjska, podravska, obalno-kraška, zasavska, gorenjska, osrednjeslovenska, koroška, goriška, posavska, pomurska, primorsko-notranjska SlovenijaSkrita Vhodna Vrata P 621

Vhodna vrata so poravnana s fasado. Obloga na fasadi se nadaljuje preko vhodnih vrat. Letvice so popolnoma prilagojene vašemu vhodu. Lahko so narejene iz istega lesa, kot fasada.
Vhod, ki definira hišo.
Prejeli smo srebrno priznanje GZS!

Notranja vrata
Notranja vrata iz podjetja INT vrata so moderno oblikovana, izdelana po najsodobnejših standardih in vrhunske kvalitete.

FLAT
NOTRANJA VRATA S SKRITIMI PODBOJI
Minimalističen videz notranjih vrat, brez vidnih podbojev. Okvir vrat je vgrajen v zid in ni viden. Vrata vključujejo skrita nasadila. Možno klasično odpiranje ali čez podboj.

Modeli
Furnirana notranja vrata so izdelana po meri. Krilo je furnirano z masivnimi nalimki, podboj je izdelan iz vezane plošče ali MDF. To zagotavlja večjo trdnost in lažje popravilo v primeru površinske poškodbe. Design furniranih notranjih vrat je popolnoma prilagodljiv želji stranke oziroma idejam arhitektov.

Površinska obdelava
Površinska obdelava vrat je zelo pomembna. Natančen in enakomeren nanos barve lahko nanese le spreten mojster, z dolgoletnimi izkušnjami. V podjetju INT vrata uporabljamo barve in lazure na vodni osnovi, ki so okolju prijazne in ne vsebujejo topil.

Izvedbe
V podjetju INT vrata izdelujemo podboje iz vezane plošče in iz MDF plošč, z masivnimi nalimki (na robovih).
Možnost vgradnje magnetne ključavnice, izdelave krila in podboja v isti ravnini, drsnih vrat v steno, drsnih vrat ob steni in steklenih vrat na lesenem podboju. Zraven vrat vam lahko ponudimo tudi kaseto za vgradnjo v steno.


Vrata

Vrata

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Vrata | INT vrata d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Vrata | INT vrata d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386