Vodovodne inštalacije | SANITAR D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si


V podjetju Sanitar doo izvajamo vse vrste strojnih inštalacij. Uporabljamo material proizvajalcev kot so Geberit, Viega, Emmeti, Ivar, Henco.
Vodovodne inštalacije - tipi-top.si


Vodovodne inštalacijeVodovodne-inštalacije-2021-07-15-04-58-15.jpg

Vodovodne inštalacije

SANITAR D.O.O. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaV podjetju Sanitar d.o.o. izvajamo vse vrste strojnih inštalacij. Uporabljamo material proizvajalcev kot so Geberit, Viega, Emmeti, Ivar, Henco. Inštalacije se izvajajo po ustreznih postopkih glede na namen in proizvajalca. (hladno stiskanje, vijačenje, varjenje, mehko in trdo lotanje).

Zakaj so vodovodne inštalacije tako pomembne?
Vodovodne inštalacije v hiši ali stanovanju predstavljajo nepogrešljiv del našega življenja in tega se premalo zavedamo.

Hišni vodovod predstavlja prvo pravo investicijo po izgradnji objekta in že dolgo ne predstavlja nekega nadstandarda, ampak osnovo za normalno življenje.

Vodovodna inštalacija je del objekta in jo ni mogoče na enostaven način zamenjati oziroma popraviti, zato je potreben tehten premislek o načinu izvedbe in vgrajenem materialu.
Vodovodne inštalacije predstavljajo eno primarnih dejavnosti v našem podjetju in zato se izvedbi in izbiri materiala posveti veliko pozornosti.

Vodovodna napeljava večinoma poteka podometno in je ne vidimo, zato se velikokrat pozablja kako pomembna je za naše življenje.

Montiramo veliko izbiro vodovodov, nudimo pa tudi vodovodne cevi iz veliko različnih materialov

Vodovod izvedemo kompletno od grobe inštalacije do montaže kopalniške opreme.
Vodovodne cevi so lahko iz različnih materialov (večplastne, inox, baker), vendar pa je najbolj pomembno, da je zagotovljena trajna neoporečnost pitne vode, saj se napeljava vodovodnih inštalacij izvaja kot dolgotrajen element v stavbi (20 – 50 let).

Cena vodovodne inštalacije je odvisna predvsem od izbire materiala in razvejanosti sistema v objektu. Na podlagi vašega tlorisa vam lahko izdelamo ponudbo. Tloris lahko pošljete na info@sanitar.si.


V podjetju Sanitar si prizadevamo za kakovost na vseh področjih.

Kakovostno opravljamo vodovodne instalacije, prenavljamo kopalnice in izdelujemo kakovostne solarne sisteme, talna in stenska ogrevanja, ter toplotne črpalke.


Vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Vodovodne inštalacije | SANITAR D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Vodovodne inštalacije | SANITAR D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.