Vodovodne inštalacije | PONUDBA tipi-top.si


V našem podjetju upoštevamo želje naših naročnikov, tako pri izvedbi, kot pri plačilu. Podjetje EVJ doo ima dolgoletne izkušnje na področju vgradnje vodovodnih instalacij.
Vodovodne inštalacije - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Vodovodne inštalacijeVodovodne-inštalacije-2021-12-21-10-00-06.png

Vodovodne inštalacije

- Delujemo na področju: savinjska, gorenjska, pomurska, koroška, obalno-kraška, jugovzhodna, posavska, goriška, zasavska, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, podravska SlovenijaV našem podjetju upoštevamo želje naših naročnikov, tako pri izvedbi, kot pri plačilu. Podjetje EVJ d.o.o. ima dolgoletne izkušnje na področju vgradnje vodovodnih instalacij. Kvalitetna izvedba, hitra dobava materialov, strokovnost in dolgoletne izkušnje so argumenti, ki prepričajo še tako zahtevnega naročnika. Imamo večletne izkušenje pri izvedbi vseh vrst vodovodnih instalacij in ostalih strojnih instalacij. Načrtovanje in vgrajevanje poteka po vaših željah poleg našega svetovanja. Uporabljamo kakovostne materiale in delo opravimo z odliko.

Pri montaži moramo upoštevati sledeče:

vodovodna inštalacija naj bo ustrezno napeljana
cevi naj bodo pritrjene na masivne zidove
elastičen vmesni del pri pritrdilnem elementu, ki preprečuje prenos vibracij na zid
cevi naj bodo izolirane z lahkim elastičnim trakom


Sodoben trend - cevi iz plastičnih materialov!

Dandanes sta glavni sestavini cevi sintezna polimera polipropilen in zamreženen polietilen. Njihove prednosti: cevi so lahke in upogljive, notranjost je gladka, ne korodirajo, zelo dolgo prenašajo temperaturne obremenitve in visok tlak. Lahko jih popolnoma recikliramo, njihova življenjska doba pa je tudi do 50 let.V okviru dejavnosti vodovodnih instalacij izvajamo naslednje:

Adaptacije kopalnic, javni vodovodi, notranje vodovodne instalacije manjših in večjih objektov.
Montaža toplotne črpalke za pripravo sanitrne tople vode Kronoterm (Termotehnika), Seltron, Tehnohlad, ACV...
Montaža bojlerjev Tiki, Ariston, ACV, Metalac, Centrometal, Lentherm...
Razne zamenjave vodovodnih elementov (pipe, vodomeri, varnostni ventili, pipe, ekspanzije...)
Montaža sanitarne opreme različnih proizvajalcev, ki pa so vedno na ogled v našem razstavnem salonu v trgovini, ostalo pa v kratkem roku dobavimo glede na želje in naročilo stranke. Kupcem pa seveda tudi svetujemo pri izbiri in montaži opreme.


Ob zamenjavi odsluženih elementov nudimo tudi brezplačen odvoz.


Vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Vodovodne inštalacije | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Vodovodne inštalacije | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386