Vodovod in ogrevanje | Kramer d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Izvajamo vodovodne instalacije novogradenj, adaptacije hišnih instalacij, adaptacije kopalnic …
Vodovodne instalacije izvedemo z najkvalitetnejšimi materiali, kar je pogoj za dolgo življensko dobo in kakovost vsake instalacije. Vodovodno instalacijo izdelamo po vaših željah poleg pa svetujemo z nasveti, kajti imamo dolgoletne izkušnje na področju vodovodni instalacij.
Vodovod in ogrevanje - tipi-top.si


Vodovod in ogrevanje-Vodovod-in-ogrevanje-2021-04-09-01-15-59.jpg

Vodovod in ogrevanje

Kramer d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, savinjska SlovenijaIzvajamo vodovodne instalacije novogradenj, adaptacije hišnih instalacij, adaptacije kopalnic …
Vodovodne instalacije izvedemo z najkvalitetnejšimi materiali, kar je pogoj za dolgo življensko dobo in kakovost vsake instalacije. Vodovodno instalacijo izdelamo po vaših željah poleg pa svetujemo z nasveti, kajti imamo dolgoletne izkušnje na področju vodovodni instalacij. Instalacijo izvedemo iz različnih materialov (Geberit, pocinkana cev, inox…) glede na namen vodovodne instalacije in želje vsake posamezne stranke.
Pri vodovodni instalaciji je zelo pomembna izvedba odtočne kanalizacije zato je še kako pomembno da je odtočna kanalizacija (odtoki) kvalitetno izdelana. Po želji vam zamenjamo sanitarno keramiko in armature v kopalnici ali vam priklopimo novo kuhinjo oziroma zamenjamo dotrajano kuhinjsko pipo.
Potrebno je uporabiti kvalitetne materiale in predvsem znanje, kajti le kvalitetno izdelana instalacija bo lahko nam v ponos in vam v zadovoljstvo.CENTRALNO OGREVANJE
– napeljava centralnega ogrevanja
– izdelava in predelava večjih in manjših kotlovnic
– dobava in montaža peči za centralno ogrevanje
– dobava in montaža toplotnih črpalk ( voda-voda, zrak-voda, zemlja-voda)
– izvajamo vse vrste ogrevalnih sistemov ( radiatorsko, talno, konvektorsko)
– dobava in montaža sanitarnih bojlerjev
– servis ogrevalnih naprav in priprava na zimsko sezono (menjava dotrajanih delov ( črpalke, tipala, ventili, grelna telesa …)
– dodelava obstoječih sistemov (montaža bojlerjev, dodatna grelna telesa …)
– načrtovanje
– svetovanje


Vodovod in ogrevanje

Vodovod in ogrevanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Vodovod in ogrevanje | Kramer d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Vodovod in ogrevanje | Kramer d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386