Veliki in majhni izkopi | Ecokop d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Izkope razlikujemo glede na vrsto tal, v kateri se izvaja izkop, način izkopa ter glede na širino in globino izkopa.
Kategorija in način izkopa
Pri izkopu uporabljamo bagre na gosenicah in kolesih z različnimi globinskimi in planirnimi žlicami ter buldožer (z rijačem), s katerimi lahko izvajamo izkope zemljin vseh kategorij (I-IV), tj.

ponudbe
Veliki in majhni izkopi - tipi-top.si


Veliki in majhni izkopiVeliki-in-majhni-izkopi-2021-11-30-10-50-50.png

Veliki in majhni izkopi

Ecokop d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, zasavska, savinjska, jugovzhodna, posavska, pomurska, koroška, gorenjska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, goriška SlovenijaIzkope razlikujemo glede na vrsto tal, v kateri se izvaja izkop, način izkopa ter glede na širino in globino izkopa.
Kategorija in način izkopa
Pri izkopu uporabljamo bagre na gosenicah in kolesih z različnimi globinskimi in planirnimi žlicami ter buldožer (z rijačem), s katerimi lahko izvajamo izkope zemljin vseh kategorij (I-IV), tj. od plodnih do težkih.

Širina izkopa
Izvajamo izkope v širokih in ozkih jamah. Široke izkope
izvajamo predvsem za potrebe gradenj stavb. Širok izkop z brežino v nagibu je sicer cenejši od razpiranja, vendar zahteva več prostora in izdelavo berm pri globinah več od 2 metrov. Ozke izkope pa za pasovne temelje objektov, jarke za kanalizacijo ali drugo komunalno infrastrukturo.

Potrebno se je zavedati, da je širina izkopa odvisna tudi od lastnosti zemljine. Pri mehkejših in nekoherentnih zemljinah je zaradi zagotavljanja stabilnosti sten izkopa potrebno izkope izvajati v nagibu, v bolj trdnih in koherentnih zemljinah pa lahko izvajamo tudi izkope z navpičnimi stenami (do globine 2 metra).


Veliki in majhni izkopi

Veliki in majhni izkopi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Veliki in majhni izkopi | Ecokop d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Veliki in majhni izkopi | Ecokop d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam