Varstvo pri delu | Agil d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Vsak delodajalec mora svojim zaposlenim pred začetkom zaposlitve zagotoviti varno in zdravo delovno okolje, v skladu z Zakonom o varnosti in zdravju pri delu -ZVZD-1. S tem zakonom se določajo pravice in dolžnosti delodajalcev in delavcev v zvezi z varnim in zdravim delom ter ukrepi za zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu.
Varstvo pri delu - tipi-top.si


Varstvo pri deluVarstvo-pri-delu-2021-12-20-12-56-08.jpg

Varstvo pri delu

Agil d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, obalno-kraška, podravska, zasavska, gorenjska, osrednjeslovenska, koroška, primorsko-notranjska, goriška, pomurska, jugovzhodna, posavska SlovenijaVsak delodajalec mora svojim zaposlenim pred začetkom zaposlitve zagotoviti varno in zdravo delovno okolje, v skladu z Zakonom o varnosti in zdravju pri delu -ZVZD-1. S tem zakonom se določajo pravice in dolžnosti delodajalcev in delavcev v zvezi z varnim in zdravim delom ter ukrepi za zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu.

Varstvo pri delu in požarno varstvo pridobivata tudi pri nas vedno večjo veljavo pri zagotavljanju kakovosti poslovanja in konkurenčnosti. Izkazala sta se kot pogoj uspešnosti in napredka gospodarstva in ustanov v svetovni gospodarski menjavi in pri razvoju znanja in tehnologij.

Stanje varstva pri delu ter kulture varnosti je pomemben kazalec urejenosti in zanesljivosti podjetja in konkurenčne prednosti na trgu. Tehnike uveljavljanja varstva pri delu pospešujejo in odpirajo nova področja dela, ideje, znanja in inovacije in s tem nova delovna mesta. Vodenje varstva pri delu je kompleksno in uspešno le, če temelji na znanju, kulturi in načrtno vključuje vse možne vplivne akterje.

Naše storitve vključujejo:

Izdelavo IZJAVE O VARNOSTI na delovnem mestu
Delodajalec mora izdelati in sprejeti Izjavo o varnosti na delovnem mestu.

Izdelavo OCENE TVEGANJA na delovnem mestu
Delodajalec mora izdelati in sprejeti Oceno tveganja na delovnem mestu.

Izdelavo PROGRAMA USPOSABLJANJA VZD (varnost in zdravje pri delu)
Delodajalec mora zagotoviti usposabljanje za varno opravljanje dela.

Opravljanje meritev mikroklime in osvetljenosti
Delodajalec mora zagotavljati preiskave delovnega okolja.

Opravljanje pregledov in preizkusev delovne opreme
Delodajalec mora zagotoviti periodične preglede delovne opreme.

Izdelavo navodil za varno delo
Navodila so namenjena zagotavljanju varnosti in zdravja na delu.

Izdelavo poročil za prijavo poškodbe
Delodajalec mora inšpekciji dela prijaviti vsako nezgodo pri delu.

Možnost nakupa omarice za prvo pomoč
Nujna opremljenost s kompletom za prvo pomoč na delovnem mestu je zakonsko predpisana.

Izdelavo in izvedbo promocije zdravja na delovnem mestu
Načrt promocije zdravja na delovnem mestu je dolžno pripraviti in izvajati vsako podjetje.


Varstvo pri delu

Varstvo pri delu

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Varstvo pri delu | Agil d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Varstvo pri delu | Agil d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.