Varnost in informacijska tehnologija | Inovis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


V sodobnem poslovnem svetu ni podjetja, ki pri svojem delu ne bi uporabljal informacijske tehnologije, saj le-ta ta predstavlja osnovo vsem poslovnim procesom. Z njeno vse bolj pogosto in obsežno uporabo pa se povečuje potreba po stalni varnosti, katere zagotavljanje ni enkraten dogodek, pač pa proces, ki živi in se razvija skupaj s podjetjem in njegovo rastjo.
Varnost in informacijska tehnologija - tipi-top.si


Varnost in informacijska tehnologijaVarnost-in-informacijska-tehnologija-2021-11-29-12-22-10.png

Varnost in informacijska tehnologija

Inovis d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, pomurska, obalno-kraška, zasavska, primorsko-notranjska, savinjska, koroška, goriška, jugovzhodna, gorenjska, podravska, posavska SlovenijaV sodobnem poslovnem svetu ni podjetja, ki pri svojem delu ne bi uporabljal informacijske tehnologije, saj le-ta ta predstavlja osnovo vsem poslovnim procesom. Z njeno vse bolj pogosto in obsežno uporabo pa se povečuje potreba po stalni varnosti, katere zagotavljanje ni enkraten dogodek, pač pa proces, ki živi in se razvija skupaj s podjetjem in njegovo rastjo.

Neželeni dogodek, ki ogroža informacijski sistem lahko resno škoduje podjetju kot celoti, zato je potrebna pravočasna in ustrezna zaščita. Njen glavni cilj je zagotavljanje informacijske varnosti, zato morajo podjetja, če želijo biti uspešna, v prvi vrsti poskrbeti za ustrezno varovanje in zaščito informacij kot tudi informacijskih virov, ki omogočajo izvajanje nemotenega poslovanja.

Varovanje informacij je pot, ki se nikoli ne zaključi, zato z doseženim nikoli ne smemo biti povsem zadovoljni, temveč stalno strmeti k izboljšanju.

Kaj vse se lahko zgodi?
Izreden dogodek (potres, požar, poplave, izpadi ali nihanja električne energije)
Naključni dogodek (odpoved strojne/programske opreme, odpoved ali smrt odgovorne osebe)
Človeški faktor (vandalizem, sabotaža ali hekerski napad/vdor)
Opažamo, da mnogi vodilni ne razumejo pomena informacijske varnosti podjetja, vse dokler ne pride do njegove ogroženosti in ogroženosti poslovanja.

Statistike kažejo, da se prisotnost spletnega kriminala z uporabo informativne tehnologije veča, če pa to povežemo z izkušnjami “na terenu”, kjer opažamo zastarelost opreme in nesmiselno zastavljena informacijska okolja, imamo popoln načrt za katastrofo.

Kot strokovnjaki za informacijsko varnost smo tu za vas, da vam pomagamo poskrbeti za varnost vašega informacijskega sistema.


Varnost in informacijska tehnologija

Varnost in informacijska tehnologija

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Varnost in informacijska tehnologija | Inovis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Varnost in informacijska tehnologija | Inovis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386