Vaša Dimnikarska Služba | Sanis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Prioriteta pri opravljanju dimnikarskih storitev je zagotavljanje požarne in zdravstvene varnosti našim uporabnikom, ter skrb za čisto in neonesnaženo okolje. Strast in veselje nam dajeta zagon, da se ne ustavimo na pol poti, ampak pogumno nadaljujemo začrtano pot do cilja.
Vaša Dimnikarska Služba - tipi-top.si


Vaša Dimnikarska SlužbaVaša-Dimnikarska-Služba-2021-11-22-02-34-37.png

Vaša Dimnikarska Služba

Sanis d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, koroška, podravska, osrednjeslovenska, gorenjska, pomurska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, zasavska, posavska, goriška, jugovzhodna SlovenijaPrioriteta pri opravljanju dimnikarskih storitev je zagotavljanje požarne in zdravstvene varnosti našim uporabnikom, ter skrb za čisto in neonesnaženo okolje. Strast in veselje nam dajeta zagon, da se ne ustavimo na pol poti, ampak pogumno nadaljujemo začrtano pot do cilja. Uspehi so plod skupnega dela, sodelovanja in zagnanosti ekipe. Verjamemo v svoj uspeh, saj nas vodijo visoke moralne vrednote in spoštovanje integritete vsakega posameznika.


Vaša Dimnikarska Služba

Vaša Dimnikarska Služba

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Vaša Dimnikarska Služba | Sanis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Vaša Dimnikarska Služba | Sanis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386