VODOVODNE INŠTALACIJE | Hilman, elektro in strojne instalacije d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

VODOVODNE INŠTALACIJE V HIŠI - POLEG ELEKTRIČNE NAJZAHTEVNEJŠI DEL GRADNJE ALI OBNOVE

Vodovodne inštalacije v hiši zajemajo kompletno odtočno inštalacijo in razvod mrze in tople sanitarne vode. Hišni vodovod lahko priključimo na mestni ali medkrajevni vodovod.

ponudbe
VODOVODNE INŠTALACIJE - tipi-top.si


VODOVODNE INŠTALACIJEVODOVODNE-INŠTALACIJE-2021-12-21-10-01-49.png

VODOVODNE INŠTALACIJE

Hilman, elektro in strojne instalacije d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, goriška, gorenjska, koroška, savinjska, obalno-kraška, zasavska, podravska, posavska, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, pomurska SlovenijaVODOVODNE INŠTALACIJE V HIŠI - POLEG ELEKTRIČNE NAJZAHTEVNEJŠI DEL GRADNJE ALI OBNOVE

Vodovodne inštalacije v hiši zajemajo kompletno odtočno inštalacijo in razvod mrze in tople sanitarne vode. Hišni vodovod lahko priključimo na mestni ali medkrajevni vodovod. Cevi za vodovodno inštalacijo so lahko speljane vertikalno ali horizontalno ter položene pod omet in v tlake. Pri vgradnji vodovodne napeljave je potrebno upoštevati sledeče:

vodovodna inštalacija naj bo ustrezno napeljana;
cevi naj bodo pritrjene na masivne zidove;
elastičen vmesni del pri pritrdilnem elementu, ki preprečuje prenos vibracij na zid;
cevi naj bodo izolirane z lahkim elastičnim trakom.
Vse skupaj je pomembno, da bo vodovodna napeljava imela dolgo življenjsko dobo in s tem za vas dolgo uporabno vrednost.

OBNOVA VODOVODNE INŠTALACIJE V HIŠI

Najprimernejši čas za obnovo vodovodne inštalacije v hiši je, ko se odločimo za temeljito prenovo notranjosti objekta. Na podlagi tega se odločimo, ali bomo napeljavo obnovili ali zamenjali. Menjava je še posebej neprivlačna, saj moramo prekopavati zidove, delati nove omete, zamenjati ploščice … Vse skupaj pa v primerjavi z novimi cevmi ni več zanemarljiv strošek. Temu se izognemo, če vodovodnemu sistemu vsake toliko časa namenimo nekaj pozornosti in ga temeljito pregledamo. Pred začetkom del preverimo, v kakšnem stanju je obstoječa vodovodna napeljava. Tudi, če je ta videti lepo ohranjena, moramo biti pozorni na material, iz katerega je sestavljena. Cevi, ki jim je dodan azbest ali svinčene cevi, niso več dovoljene, če pa jih še imamo, pa je obnova vodovodne inštalacije že kar nujna. Zastarele, dotrajane in nevzdrževane vodovodne cevi so v največ primerih vzrok slabe vode, ki ogroža naše zdravje. Zato nikar ne odlašajte in poskrbite, da bo obnova vodovodne inštalacije v hiši izvedena kakovostno, strokovno in zanesljivo.

NAČRTOVANJE, MONTAŽA IN OBNOVA VODOVODNE INŠTALACIJE V HILMAN D.O.O.

Vodovodna napeljava je za uporabnika resda nevidna oziroma skrita v zidovih, a zato nikakor ni nepomembna. Bistveno je, da je hišni vodovod strokovno napeljan in da ga redno vzdržujemo. Z vzdrževanjem razumemo običajna ravnanja, kot so spiranje vodovodnega sistema tople in hladne vode in odstranjevanje vodnega kamna. Sprotno vzdrževanje pa prinaša tudi nižje stroške.

V podjetju Hilman se lahko pohvalimo z večletnimi izkušenjami pri izvedbi vseh vrst vodovodnih inštalacij in ostalih strojnih inštalacij. Tako načrtovanje in vgrajevanje kot prenova hišnega vodovoda poteka po vaših željah, mi pa vam pri tem pomagamo s strokovnimi nasveti. Pri delu uporabljamo kakovostne materiale, delo pa opravimo strokovno, hitro in zanesljivo.Vabljeni k ogledu naše spletne strani.


VODOVODNE INŠTALACIJE

VODOVODNE INŠTALACIJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
VODOVODNE INŠTALACIJE | Hilman, elektro in strojne instalacije d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - VODOVODNE INŠTALACIJE | Hilman, elektro in strojne instalacije d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam