VLAKNOCEMENTNE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si


Vlaknocement je naravni material, ki ga v fazi nastajanja lahko poljubno oblikujemo, v strjenem stanju pa je izredno obstojen in odporen proti vremenskim vplivom. Vlaknocement sodobne izdelave je sinonim za drugo generacijo vlaknocementnih materialov, ki po svojih lastnostih presegajo kakovost starejših materialov armiranih z mineralnimi vlakni.
VLAKNOCEMENTNE FASADE - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
VLAKNOCEMENTNE FASADEVLAKNOCEMENTNE-FASADE-2021-08-06-09-45-56.jpg

VLAKNOCEMENTNE FASADE

EMIL JERKOVIČ S.P. - Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaVlaknocement je naravni material, ki ga v fazi nastajanja lahko poljubno oblikujemo, v strjenem stanju pa je izredno obstojen in odporen proti vremenskim vplivom. Vlaknocement sodobne izdelave je sinonim za drugo generacijo vlaknocementnih materialov, ki po svojih lastnostih presegajo kakovost starejših materialov armiranih z mineralnimi vlakni.

VELIKOFORMATNE FASADNE PLOŠČE
Swisspearl JerkovicVlaknocementne fasadne plošče Swisspearl® so namenjene stanovanjskim, družbenim in industrijskim objektom.

Z razrezom fasadnih plošč velikih dimenzij se lahko prilagodimo različnim fasadnim rastrom. Možni so različni načini pritjevanaj – vijačenje, netanje, nevidno pritrjevanje.

FASADNE PLOŠČE MANJŠEGA FORMATA
Dvojno kritje JerkovičEnojno pokrivanje z ravno kritino dimenzij 40x40 cm je zaradi oblike in načina polaganja plošč izredno gospodarno, obenem pa deluje streha s poudarjenimi poševnimi linijami razgibano in elegantno.

Plošče dimenzij 40x40 cm in 72x40 cm so namenjene za dvojno pokrivanje, ki je eno izmed najzanesljivejših izvedb, saj je površina po celi ploskvi pokrita dvakrat, na mestih preklopa pa celo trikrat.

FASADNE PLOŠČE MODULA
Modula JerkovičOblaganje izvedemo z zamaknjenimi ali kontinuiranimi vertikalnimi fugami in preklopom. Dolžine plošč so 150, 200 ali 250 cm, višina je 30 cm, debelina plošč pa je 8mm. Vlaknocementne fasadne plošče Modula so namenjene stanovanjskim in družbenim objektom.

Fasadne plošče modula so narejene iz naravnih materialov.

FASADNE PLOŠČE CLINAR
Clinar JerkovičOblaganje izvedemo s kontinuiranimi vertikalnimi fugami in preklopom. Dolžini plošč sta 90 ali 60 cm visoke 30 cm, debelina plošč pa je 8mm. Vlaknocementne fasadne plošče Modula so namenjene stanovanjskim in družbenim objektom.

Fasadne plošče clinar so narejene iz naravnih materialov.

FASADNE PLOŠČE EKOSAL
Oblaganje izvedemo s kontinuiranimi vertikalnimi fugami in preklopom. Vidni raster plošč je dimenzij 120 x 54 cm, plošče oa so dimenzij 120 x 60 cm. Debelina plošč je 6mm.

Fasadne plošče EKOSAL so narejene iz naravnih materialov.


VLAKNOCEMENTNE FASADE

VLAKNOCEMENTNE FASADE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
VLAKNOCEMENTNE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - VLAKNOCEMENTNE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386