VARSTVO PRI DELU | VPD-PV d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Področje varnosti in zdravja pri delu opredeljujejo načela, pravila in aktivnosti, ki delavcu omogočajo uspešno opravljanje poklicnega dela s polnim delovnim učinkom in brez škode za njegovo zdravje od prvega delovnega dne pa do konca delovne dobe.

Temeljna načela Zakona o varnosti in zdravju pri delu ZVZD-1 določajo obveznosti in odgovornosti delodajalca, da v delovnem okolju zagotavlja varnost in zdravje delavcev.
VARSTVO PRI DELU - tipi-top.si


VARSTVO PRI DELUVARSTVO-PRI-DELU-2021-12-20-12-26-23.jpg

VARSTVO PRI DELU

VPD-PV d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, pomurska, podravska, gorenjska, koroška, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, obalno-kraška, jugovzhodna, posavska, zasavska, goriška SlovenijaPodročje varnosti in zdravja pri delu opredeljujejo načela, pravila in aktivnosti, ki delavcu omogočajo uspešno opravljanje poklicnega dela s polnim delovnim učinkom in brez škode za njegovo zdravje od prvega delovnega dne pa do konca delovne dobe.

Temeljna načela Zakona o varnosti in zdravju pri delu ZVZD-1 določajo obveznosti in odgovornosti delodajalca, da v delovnem okolju zagotavlja varnost in zdravje delavcev.

Pri izvajanju sistema varnosti in zdravja pri delu stremimo k temu, da zakonske zahteve nadgrajujemo z dodatnimi aktivnostmi, katerih cilj je predvsem izboljšanje varnosti zaposlenih in posledično učinkovitosti delovnega procesa. Poudarjamo pomembnost preventivnega delovanja rednih aktivnosti, ki podjetju omogočajo celovit pregled nad področjem varnosti in zdravja pri delu in požarnega varstva.

STROKOVNI DELAVEC
Delodajalec mora za opravljanje strokovnih nalog v zvezi z zagotavljanjem varnosti pri delu določiti strokovnega delavca. Delodajalec lahko opravljanje vseh ali posameznih nalog organiziranja in zagotavljanja varnosti pri delu poveri zunanjim strokovnim službam, ki imajo dovoljenje za delo.

IZJAVA O VARNOSTI Z OCENO TVEGANJA
Najpomembnejša obveznost delodajalca je izdelava in sprejem dokumenta, ki se imenuje izjava o varnosti. To je dokument, ki pomeni jedro sistema varnosti in zdravja pri delu pri posamičnem delodajalcu. Izjava o varnosti z oceno tveganja se izdeluje na podlagi 17. člena Zakona o varnosti in zdravja pri delu (Ur.l. RS, št. 43/11).

USPOSABLJANJE ZA VARNO DELO
Delodajalec mora delavca usposobiti za varno opravljanje dela ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob vsaki spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.


VARSTVO PRI DELU

VARSTVO PRI DELU

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
VARSTVO PRI DELU | VPD-PV d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - VARSTVO PRI DELU | VPD-PV d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.