Urejanje okolice | FGP Gorenc, fasaderstvo in gradbeništvo, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si


Urejanje okolice
Pri FGP Gorenc poskrbimo, da bo okolica vaše hiše ali poslovnega objekta urejena po vaših željah. Izvedemo individualno ureditev vašega dvorišča, strokovno asfaltiramo dovozne poti ali položimo tlakovce ter estetsko izdelamo škarpe, ograje in robnike.
Urejanje okolice - tipi-top.si


Urejanje okoliceUrejanje-okolice-2021-12-20-10-38-38.png

Urejanje okolice

FGP Gorenc, fasaderstvo in gradbeništvo, d. o. o. - Delujemo na področju: obalno-kraška, zasavska, osrednjeslovenska, posavska, primorsko-notranjska, jugovzhodna, pomurska, podravska, koroška, gorenjska, savinjska, goriška SlovenijaUrejanje okolice
Pri FGP Gorenc poskrbimo, da bo okolica vaše hiše ali poslovnega objekta urejena po vaših željah. Izvedemo individualno ureditev vašega dvorišča, strokovno asfaltiramo dovozne poti ali položimo tlakovce ter estetsko izdelamo škarpe, ograje in robnike. Poskrbimo za vsa potrebna gradbena dela, kot so izkopi, odvoz materiala, priprava terena in dovoz gradbenega materiala. Za vsa zemeljska dela imamo na voljo svoj vozni park in gradbeno mehanizacijo, zato smo neodvisni od podizvajalcev. S tem vam zagotovimo, da bo vse potrebno za izgradnjo ali prenovo vašega dvorišča in okolice izvedeno pri enem izvajalcu. Tako prihranite čas in denar, saj usklajevanje in dogovarjanje med različnimi izvajalci ni potrebno.

Dela pri urejanju okolice, ki jih izvajamo:
izkopi in nasipi,
planiranje ali utrditev terena,
ureditev zemeljske okolice hiše,
tlakovanje dvorišča,
asfaltiranje dvorišča,
postavitev robnikov,
izdelava betonskih škarp,
izdelava ali montaža betonskih zidov ter ograj,
izdelava kamnite ograje,
polaganje cevi,
betoniranje jaškov,
izkopi za sisteme za deževnico.
Asfaltiranje
Asfaltiranje je pomembno in zahtevno opravilo. Asfaltiranje je najbolje prepustiti strokovnjakom s profesionalno opremo, da lahko asfalt doseže visoko življenjsko dobo. Na ogledu lokacije vam bomo predstavili potek gradnje in časovni okvir izvedbe.

Ureditev dovozne poti in parkirišča pred nepremičnino pomembno vpliva na izgled vaše nepremičnine. Asfaltiranje dvorišč je ena izmed bolj priljubljenih možnosti, saj je vzdrževanje asfaltne površine zelo enostavno. Kjer je to bolj smiselno, nudimo tudi tlakovanje površin dvorišča s tlakovci.

Tlakovanje dvorišč
Tlakovci so pogosta izbira, ko urejamo okolico hiše. Na voljo so v najrazličnejših oblikah in barvnih odtenkih in zagotovo bomo našli takšne, ki se bodo podali k vaši arhitekturni zasnovi doma. Beton, iz katerega so tlakovci najpogosteje narejeni, je naraven material. Ob pravilni uporabi, vzdrževanju in negi imajo tlakovci tako rekoč neomejeno življenjsko dobo.

Tlakovci imajo na zgornji strani ravne površine in so zato enostavni za čiščenje. Samo polaganje tlakovcev poteka enostavno in hitro, zato prihranite tudi na času.

Dvorišče in okolico hiše lahko tlakujemo tudi s pranimi betonskimi ploščami (terac plošče). Prani betoni so idealni za dovršen izgled dvorišč in dovozov individualnih hiš.

Pri FGP Gorenc opravimo celotno storitev polaganja tlakovcev: ogledamo si lokacijo vašega dvorišča, nabavimo material, pripravimo teren in izvedemo polaganje. Ker nudimo celostno storitev, vam ni potrebno čakati na več podizvajalcev, s tem pa pridobite na času in kakovosti izvedbe.

Pravilno pripravljena podlaga je najpomembnejši del polaganja tlakovcev. Vse vrste tlakovcev polagamo na pravilno pripravljeno in dobro utrjeno peščeno podlago. Nosilnost tlakovane površine je namreč odvisna od podlage oziroma od spodnjega ustroja. Na površinah, po katerih vozimo, so obremenitve večje in zaradi neustrezno pripravljene podlage se teren začne posedati, kar lahko povzroči poškodbe na tlakovcih. Pripravo podlage in tlakovanje tlakovcev zato raje prepustite nam, saj imamo dolgoletne izkušnje z izvedbo na različnih podlagah.


Urejanje okolice

Urejanje okolice

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Urejanje okolice | FGP Gorenc, fasaderstvo in gradbeništvo, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Urejanje okolice | FGP Gorenc, fasaderstvo in gradbeništvo, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386