Urejanje dvorišč | PONUDBA tipi-top.si


Pri novogradnji ali prenovi vašega doma je pomembno, da nekaj pozornosti namenite tudi ureditvi dvorišča, ki zaključuje celoten videz vašega doma. Zelo pomemben element pri urejanju dvorišča je utrjevanje terena, saj lahko slabo utrjen teren hitro povzroča poškodbe in razpoke na zaključnem tlaku.
Urejanje dvorišč - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
Urejanje dvoriščUrejanje-dvorišč-2021-08-17-12-14-53.jpg

Urejanje dvorišč

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaPri novogradnji ali prenovi vašega doma je pomembno, da nekaj pozornosti namenite tudi ureditvi dvorišča, ki zaključuje celoten videz vašega doma. Zelo pomemben element pri urejanju dvorišča je utrjevanje terena, saj lahko slabo utrjen teren hitro povzroča poškodbe in razpoke na zaključnem tlaku. V podjetju MANAS poskrbimo za ustrezno tlakovanje dvorišč, parkirišč, dovoznih poti in drugih površin v okolici objektov. Pred izvajanjem del pripravimo ustrezne načrte, teren pripravimo za tlakovanje, poskrbimo pa tudi za dobavo in prevoz materiala.
Izvajamo vsa dela za urejanje okolice objektov:

- izkop in odvoz materiala;
- planiranje in valjanje;
- izgradnja betonskih škarp;
- dobava in vgraditev sejane zemlje;
- asfaltiranje in predpriprava za asfaltiranje;
- tlakovanje dvorišč;
- polaganje robnikov, kulir plošč;
- izgradnja komunalnih vodov.


Dolgoletne izkušnje na področju urejanja dvorišč in asfaltiranja so pokazale, kako najbolj učinkovito in kakovostno pripraviti teren za novo tlakovanje. Priporočamo izkop terena v globini minimalno 60 cm, ki ga nato zasujemo s 30 cm slojem tampona proti zmrzali. Nanj nanesemo 20 cm nosilni sloj, sestavljen iz drobnejših gramoznih zrn, zaključimo pa z izbranim novim tlakom: betonski tlakovci, prane betonske plošče, asfalt, ...


Urejanje dvorišč

Urejanje dvorišč

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Urejanje dvorišč | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Urejanje dvorišč | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.