Urejanje dvorišč | PONUDBA tipi-top.si


Z ureditvijo dvorišča in okolice stanovanjske hiše pripomoremo k lepšemu izgledu objekta.

Z ureditvijo dvorišča in okolice stanovanjske hiše pripomoremo k lepšemu izgledu objekta.
Urejanje dvorišč - tipi-top.si


Urejanje dvoriščUrejanje-dvorišč-2021-08-08-09-49-51.jpg

Urejanje dvorišč

- Delujemo na področju: jugovzhodna, gorenjska, zasavska, goriška, obalno-kraška, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, posavska, koroška, savinjska, pomurska, podravska SlovenijaZ ureditvijo dvorišča in okolice stanovanjske hiše pripomoremo k lepšemu izgledu objekta.

Z ureditvijo dvorišča in okolice stanovanjske hiše pripomoremo k lepšemu izgledu objekta. Priprava terena je ključna faza za kasnejše polaganje asfalta ali tlakovcev. Pred izvedbo asfaltiranja naredimo grobo in fino pripravo podlage, nato pa se povežemo s podjetjem, ki ima dolgoletne izkušnje na tem področju. Sami pa tlakujemo vse vrste tlakovcev po vaši izbiri s predhodno postavitvijo robnikov. Izvajamo tudi odvodnjavanje meteornih voda, izgradnjo jaškov, izgradnjo kanalizacije, priklop na kanalizacijo ter vgradnjo čistilnih naprav.


Urejanje dvorišč

Urejanje dvorišč

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Urejanje dvorišč | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Urejanje dvorišč | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386