UREJANJE OKOLICE | MARCEN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Imate pred hišo neurejeno dvorišče, vrt ali parkirišče? Bi želeli imeti tlakovano pot okoli hiše? Asfalt na dvorišču? Z največjim veseljem in ogromno izkušnjami na tem področju, vam uredimo okolico vašega doma.

Urejanje okolice

Individualno urejanje okolice.
UREJANJE OKOLICE - tipi-top.si


UREJANJE OKOLICEUREJANJE-OKOLICE-2021-05-07-09-54-06.jpg

UREJANJE OKOLICE

MARCEN d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, posavska SlovenijaImate pred hišo neurejeno dvorišče, vrt ali parkirišče? Bi želeli imeti tlakovano pot okoli hiše? Asfalt na dvorišču? Z največjim veseljem in ogromno izkušnjami na tem področju, vam uredimo okolico vašega doma.

Urejanje okolice

Individualno urejanje okolice.
Estetska izdelava škarpe in polaganje škarpnikov.
Asfaltiranje
Strokovno tlakovanje dvorišč in polaganje tlakovcev na druge površine.
Polaganje travne ruše ali travnega tepiha, ki čez noč spremeni zunanjo ureditev okolice.
Postavljanje zunanje ograje ali ograje za vrt.
Odvoz gradbenega materiala.


UREJANJE OKOLICE

UREJANJE OKOLICE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
UREJANJE OKOLICE | MARCEN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - UREJANJE OKOLICE | MARCEN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.