UREJANJE OKOLICE | FAMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Uredimo in pripravimo pešpoti, škarpe, ograje, robnike in ostalo okolico. Pomemben delež celostnega izgleda objekta je urejena okolica in dvorišče.

ponudbe
UREJANJE OKOLICE - tipi-top.si


UREJANJE OKOLICEUREJANJE-OKOLICE-2021-08-08-10-07-38.jpg

UREJANJE OKOLICE

FAMA d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, osrednjeslovenska SlovenijaUredimo in pripravimo pešpoti, škarpe, ograje, robnike in ostalo okolico. Pomemben delež celostnega izgleda objekta je urejena okolica in dvorišče.

Nudimo:

pripravo podlage za polaganje
polaganje pranih plošč
postavljanje robnikov
zaključek ob fasadi s prodcem
betoniranje
manjše izkope okoli hiše
ureditev drenaže


UREJANJE OKOLICE

UREJANJE OKOLICE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
UREJANJE OKOLICE | FAMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - UREJANJE OKOLICE | FAMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam