UREJANJE OKOLICE | PONUDBA tipi-top.si


Pri urejanju okolice imamo v mislih predvsem ureditev dvorišč, vrtov in dovoznih poti.
s3Pri urejanju okolice imamo v mislih predvsem ureditev dvorišč, vrtov in dovoznih poti.
UREJANJE OKOLICE - tipi-top.si


UREJANJE OKOLICEUREJANJE-OKOLICE-2021-08-08-10-08-21.jpg

UREJANJE OKOLICE

- Delujemo na področju: jugovzhodna, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska SlovenijaPri urejanju okolice imamo v mislih predvsem ureditev dvorišč, vrtov in dovoznih poti.
s3Pri urejanju okolice imamo v mislih predvsem ureditev dvorišč, vrtov in dovoznih poti.

Na voljo smo vam pri izvedbi kanalov in rovov za plinske, vodovodne in druge inštalacije. Potem ko so ti končani in znova zasuti, je tla potrebno utrditi in urediti – asfaltirati, tlakovati ali drugače urediti. Ob poti lahko speljemo kanalčke in namestimo robnike.

Potrebujete izvajalca za kakovostno gradnjo škarpe? Izdelava te res ni lahko opravilo, zato se ga lotimo z vso resnostjo. Na podlagi poznavanja terena in zgradbe tal najprej skušamo predvideti nosilno funkcijo škarpe ter na podlagi tega izberemo pravo betonsko mešanico. V dogovoru z vami seveda poskrbimo tudi za estetiko.

Razen tega vam ponujamo pomoč še pri zasaditvi in urejanju žive meje v vaši okolici, gredic, zelenic, ribnikov in skalnjakov ter vrtnih poti. Spremenite svoj dom in okoliš v svoj sanjski kotiček.


UREJANJE OKOLICE

UREJANJE OKOLICE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
UREJANJE OKOLICE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - UREJANJE OKOLICE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.