UREDITEV MEJE | GEODETI, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Ureditev in evidentiranje urejene meje je postopek, ki ga dober gospodar ne bi smel spregledati oz. opustiti.
UREDITEV MEJE - tipi-top.si


UREDITEV MEJEUREDITEV-MEJE-2021-11-24-09-48-26.png

UREDITEV MEJE

GEODETI, d.o.o. - Delujemo na področju: obalno-kraška, jugovzhodna, primorsko-notranjska, goriška, posavska, gorenjska, zasavska, koroška, osrednjeslovenska, pomurska, podravska, savinjska SlovenijaUreditev in evidentiranje urejene meje je postopek, ki ga dober gospodar ne bi smel spregledati oz. opustiti.

Geodetske meritve so osnova za ureditev meje. V postopku urejanja meje se ureja meja ali del meje parcele. Del meje parcele je ena ali več daljic, ki omejujejo parcelo, a niso povezane v zaključen poligon. Krajišča daljic so zemljiškokatastrske točke. Del meje parcele razmejuje zemljišče parcele od zemljišča ene ali več sosednjih parcel.

Kdo so stranke v postopku ureditve meje?
Za ureditev meje so stranke v postopku lastniki nepremičnin katerih meja ali del meje se ureja, ki so vpisani v zemljiški knjigi, razen če zakon ne določa drugače. Stranke v postopku urejanja meje so tudi lastniki parcel, ki po zemljiškokatastrskem načrtu ali po zemljiškokatastrskem prikazu mejijo ali se dotikajo meje, ki se ureja v postopku urejanja.

Če se med postopkom za izdelavo elaborata ali med upravnim postopkom spremeni lastništvo nepremičnine, novi lastnik oziroma pridobitelj vstopi v postopek v tistem stanju, kakršno ob vstopu je. Že opravljena dejanja v postopku se z novim lastnikom oziroma pridobiteljem ne ponovijo.

V postopkih v zvezi z zemljišči, stavbami ali deli stavb, katerih lastnik je Republika Slovenija ali samoupravna lokalna skupnost, in pri zemljiščih, ki so javno dobro, so stranke upravljavci teh nepremičnin.


UREDITEV MEJE

UREDITEV MEJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
UREDITEV MEJE | GEODETI, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - UREDITEV MEJE | GEODETI, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386