Toplotne črpalke | Vitanest d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Toplotne črpalke so energetsko varčne in varne za okolje saj imajo vgrajen zelo učinkovit sistem ki s pomočjo električne energije zajema toploto iz zraka, obnovljivega vira energije. Energetska varčnost, izjemno udobje ogrevanja ter enostavna instalacija in uporaba so lastnosti, zaradi katerih so toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC v središču pozornosti.

ponudbe
Toplotne črpalke - tipi-top.si


Toplotne črpalkeToplotne-črpalke-2021-12-20-10-23-22.png

Toplotne črpalke

Vitanest d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, savinjska, pomurska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, posavska, koroška, osrednjeslovenska, jugovzhodna, podravska, goriška, zasavska SlovenijaToplotne črpalke so energetsko varčne in varne za okolje saj imajo vgrajen zelo učinkovit sistem ki s pomočjo električne energije zajema toploto iz zraka, obnovljivega vira energije. Energetska varčnost, izjemno udobje ogrevanja ter enostavna instalacija in uporaba so lastnosti, zaradi katerih so toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC v središču pozornosti.
Uporabljamo jih za stanovanja, ter druge objekte različnih velikosti. Imajo sodobno oblikovan daljinski upravljalnik, ki je lahko instaliran na glavni notranji enoti ali na oddaljeni lokaciji. Upravljamo jih lahko tudi preko mobilne aplikacije MelCloud.
Izjemen prihranek energije ob stalnem zagotavljanju udobnega ogrevanja omogoča invertersko krmiljen sistem. Inovativna funkcija avtomatskega prilagajanja meri sobno in zunanjo temperaturo ter na tej podlagi izračuna potrebno ogrevalno moč. Temperatura na dovodu ogrevalne vode je krmiljena avtomatsko glede na zahtevano zmogljivost ogrevanja, medtem ko se v prostoru stalno vzdržuje optimalna temperatura. Mogoče je istočasno delovanje dveh območij delovanja z različno temperaturo in inteligentna povezava z obstoječim kotlom, kateri lahko ostane za bivalentno ogrevanje.
Toplotna črpalka MITSUBISHI ELECTRIC zlahka ogreva tudi velike objekte, kjer ena sama toplotna črpalka ne zadošča saj do šest enakih enot katere koli moči povežemo v kaskado za večje zmogljivosti.
Ogrevanje s toplotno črpalko zrak – voda subvencionira EKO SKLAD. Toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC so vključene na seznam subvencioniranih naprav.
V spodnjih sklopih predstavljamo rešitve s toplotno črpalko MITSUBISHI ELECTRIC za manjše in večje objekte ter multi praktični sistem, ki združuje toplotno črpalko zrak – voda in klimatski sistem, s širokim naborom serij in modelov.


Toplotne črpalke

Toplotne črpalke

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Toplotne črpalke | Vitanest d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Toplotne črpalke | Vitanest d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam