Tesarstvo | Tesarstvo in krovstvo Kaltak d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Tesarstvo Kaltak doo ohranja tradicijo uspešnega in zaupanja vrednega podjetja že od leta 1993. V tem času se je iz majhne obrtne dejavnosti z dvema zaposlenima delavcema spremenilo v podjetje, ki zagotavlja storitve na področju celotne Slovenije, nekaj naših projektov pa sega tudi preko državnih meja.
Tesarstvo - tipi-top.si


TesarstvoTesarstvo-2022-01-28-10-58-39.png

Tesarstvo

Tesarstvo in krovstvo Kaltak d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, podravska, gorenjska, pomurska, primorsko-notranjska, zasavska, osrednjeslovenska, koroška, savinjska, goriška, jugovzhodna, obalno-kraška SlovenijaTesarstvo Kaltak d.o.o. ohranja tradicijo uspešnega in zaupanja vrednega podjetja že od leta 1993. V tem času se je iz majhne obrtne dejavnosti z dvema zaposlenima delavcema spremenilo v podjetje, ki zagotavlja storitve na področju celotne Slovenije, nekaj naših projektov pa sega tudi preko državnih meja.

Na začetku naše poti smo bili specializirani predvsem za izdelavo ostrešij ter raznih lesenih konstrukcij, sčasoma pa smo svojo dejavnost razširili na vsa gradbena področja in se prilagodili novim potrebam trga. Ukvarjamo se tako z notranjimi kot z zunanjimi deli, s suhomontažnimi deli, zidarskimi deli, klasičnimi fasadami, z vgradnjo vseh vrst ostrešij, lesenih opažev in napuščev, krovskimi deli …

Leta 2019 smo ponosni, da smo prejeli boniteto odličnosti.

Skupaj z rastjo podjetja so se širile tudi naše storitve. Na začetku smo bili specializirani le za tesarska in krovska dela, kasneje pa smo zaradi povpraševanja na trgu naša znanja dopolnjevali z izkušnjami in jih širili. Danes se podjetje zahvaljujoč usposobljeni ekipi sodelavcev ukvarja z veliko širšo dejavnostjo.


Tesarstvo

Tesarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tesarstvo | Tesarstvo in krovstvo Kaltak d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tesarstvo | Tesarstvo in krovstvo Kaltak d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.