Tesarstvo | Tesarstvo Kregar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Tesarstvo s tradicijo

Podjetje Tesarstvo Kregar od leta 2005 vodi ing. Martin Kregar, ki je četrta generacija tesarjev v družini.
Tesarstvo - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
TesarstvoTesarstvo-2021-12-16-12-22-15.png

Tesarstvo

Tesarstvo Kregar d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, goriška, posavska, obalno-kraška, zasavska, pomurska, jugovzhodna, koroška, osrednjeslovenska, gorenjska, primorsko-notranjska, savinjska SlovenijaTesarstvo s tradicijo

Podjetje Tesarstvo Kregar od leta 2005 vodi ing. Martin Kregar, ki je četrta generacija tesarjev v družini. Pri delu mu še vedno pomaga njegov oče, ki je član Odbora tesarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije in sodeluje v komisiji za podelitev nacionalne poklicne kvalifikacije za poklic tesar.

S svojim znanjem in z najsodobnejšo tehnologijo - računalniškim izrisom projektov in obdelavo lesa na avtomatizirani liniji (CNC) - svojim kupcem zagotavljamo storitev najvišje kvalitete.

Naša ponudba
Opravljamo vsa zahtevnejša tesarska dela na stanovanjskih, industrijskih in inženirskih objektih:

skeletne hiše
strešne konstrukcije vseh velikosti
brunarice
vrtne ute
pergole, balkone, ograje, pode, strope, stopnice
mostovi itd.

Zagotovilo kvalitete

Za vaš projekt lahko izdelamo načrte in vam svetujemo.
Za vgradnjo uporabljamo najkakovostnejše materiale slovenskih in tujih dobaviteljev.
Razrez lesa opravljamo na najsodobnejših računalniško vodenih strojih (CNC), kar omogoča veliko natančnost in s tem kvaliteto izdelave.
Naša tradicija in znanje sta zagotovilo za strokovno opravljeno delo.
Naše izkušnje dokazujejo naše reference.

Dobavni roki in cena
Naši dobavni roki so načeloma kratki (povprečno deset delovnih dni od potrditve naročila), vendar morate upoštevati, da je dobavni rok vedno odvisen od več dejavnikov: zahtevnosti projekta, dobavljivosti vgradnih materialov in nenazadnje tudi od vremena. Vsekakor vam svetujemo, da nas kontaktirate v čim bolj zgodnji fazi projekta, manjše projekte, kot so izdelava nadstreškov, vrtnih ut in podobno pa načrtujete za hladnejši del leta.

Za storitve na ključ vam moramo narediti ponudbo na podlagi projekta oz. natančnega dogovora, kaj od nas pričakujete. Cena je odvisna od kompleksnosti projekta in vgrajenih materialov.

Prednosti lesene gradnje

Les je poleg kamna in gline najstarejši in eden najpomembnejših naravnih materialov, ki se v gradbeništvu že tisočletja intenzivno uporablja in to predvsem v konstrukcijske namene.Če je bila sprva uporaba lesa predvsem posledica njegove dostopnosti, je danes les cenjen predvsem zaradi svojih pozitivnih lastnosti. Pri gradnji je to predvsem zaradi ugodnih mehanskih lastnosti, njegovih pozitivnih lastnosti za objekt in bivanje v njem. Njegove pozitivne lastnosti so uravnavanje vlage, Čiščenje zraka, odsotnost elektrostatičnega naboja, dobra izolativnost in prijetnost na dotik.

Les ima številne prednosti pred drugimi materiali. Glede na lastno maso ima nekajkrat večjo nosilnost kot jeklo in ima najboljše razmerje med toplotno izolacijo in ohranjanjem toplote, ter tako znatno vpliva na zmanjšanje stroškov ogrevanja stavb. Bivanje in počutje v leseni hiši je prijetno, saj lesena površina ob dotiku daje prijeten topel občutek, prostor napolnjuje s prijetnim vonjem in regulira vlažnost zraka.


Tesarstvo

Tesarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tesarstvo | Tesarstvo Kregar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tesarstvo | Tesarstvo Kregar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386