Tesarstvo | Tesarstvo Kralj d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Podjetje Tesarstvo in krovstvo Kralj je bilo ustanovljeno leta 1994. Od leta 2004 pa smo specializirani na področju tesarstva in krovstva.
Tesarstvo - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
TesarstvoTesarstvo-2021-12-19-09-44-10.png

Tesarstvo

Tesarstvo Kralj d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, koroška, goriška, posavska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, jugovzhodna, podravska, osrednjeslovenska, pomurska, zasavska, gorenjska SlovenijaPodjetje Tesarstvo in krovstvo Kralj je bilo ustanovljeno leta 1994. Od leta 2004 pa smo specializirani na področju tesarstva in krovstva. V času našega delovanja smo postavili številne novogradnje, brunarice, nadstreške in še mnogo drugih lesenih konstrukcij. Naše delo odlikujeta hitrost in natančnost. Odlikuje nas zagotavljanje kakovostnih storitev in izdelkov z dolgo življenjsko dobo. Z veseljem se bomo potrudili tudi za vas in dokazali, da smo vredni zaupanja.

Naše podjetje vam nudi kakovostne in hitre storitve na področju tesarskih del, krovstva in kleparstva. Specializirani smo za novogradnje, izdelavo in postavitev brunaric, nadstreškov in še mnogih drugih lesenih konstrukcij (izdelava vrtnih lop, brunaric, paviljonov, kozolcev, nadstreškov in garaž). Našo kakovost dela zagotavlja usposobljen kader, ki se nenehno usposablja z novimi tehnikami in novostmi na področju tesarskih del, krovstva in kovinskih del, ki so, hoteli ali ne, ključnega pomena za zavarovanje vašega doma pred posledicami številnih zunanjih dejavnikov.

S skupnimi močmi bomo hitro in kakovostno ustregli vašim željam in pričakovanjem.

Zagotovo ni potrebno posebej poudarjati, da je ostrešje, torej nosilni del strehe, v naših krajih najpogosteje izdelano iz masivnega in lepljenega lesa – z izjemo Primorske. Torej najpomembnejše je, da je pravilno načrtovano, ustrezno dimenzionirano, strokovno izdelano in pozneje pravilno vzdrževano, saj bo le tako zdržalo več desetletij.


Tesarstvo

Tesarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tesarstvo | Tesarstvo Kralj d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tesarstvo | Tesarstvo Kralj d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386