Tesarstvo | TESAR montaža in trgovina d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Montaža in izdelava ostrešij
Strankam ponujamo montažo in izdelavo raznovrstnih ostrešij – od bolj enostavnih do bolj zapletenih. Načrt ostrešja izrišemo v prostorski 3D sliki in s tem stranka omogočamo, da si lažje predstavljajo podobo končnega izdelka.
Tesarstvo - tipi-top.si


TesarstvoTesarstvo-2021-12-19-09-48-19.png

Tesarstvo

TESAR montaža in trgovina d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, zasavska, goriška, podravska, koroška, jugovzhodna, gorenjska, osrednjeslovenska, posavska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, savinjska SlovenijaMontaža in izdelava ostrešij
Strankam ponujamo montažo in izdelavo raznovrstnih ostrešij – od bolj enostavnih do bolj zapletenih. Načrt ostrešja izrišemo v prostorski 3D sliki in s tem stranka omogočamo, da si lažje predstavljajo podobo končnega izdelka.

Naša ponudba v tem segmentu ponuja:

prodaja lesa,
postavitev oziroma montaža ostrešij,
izris ostrešja,
CNC izrez.
Prodaja lesa
Prodaja žaganega lesa,
skoblani les po želji stranke,
lepljen les.
Razrez hlodovine
V podjetju vam nudimo razrez hlodovine za nadaljnjo obdelavo do dolžine 12 m. Hlodovino razrežemo na deske 2 – 10 cm, tramove, špirovce oziroma glede na zahtevo stranke (les za ostrešje ali ostale periferije).

Brunarice
Izdelava raznovrstnih brunaric.

Nadstreški
Izdelava nadstreškov.

Lesene in skeletne hiše
Izdelava lesenih skeletnih hiš. Gradnja hiš je hitra in okolju prijazna.

Adaptacije
Nudimo adaptacijo ostrešij.

Krovska in kleparska dela
Izdelujemo pločevinaste strešne kritine, žlebove in odtočne cevi ter pločevinaste obrobe vseh vrst.


Tesarstvo

Tesarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tesarstvo | TESAR montaža in trgovina d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tesarstvo | TESAR montaža in trgovina d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386