Tesarstvo | Mizarstvo Florjančič d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


V Mizarstvu Florjančič vam nudimo:

svetovanje na domu ali v poslovnih prostorih,
načrtovanje pohištva in opreme,
izris pohištva v dvo- ali tridimenzionalni tehniki,
kvalitetno izdelavo pohištva in opreme po meri ter
montažo pohištva na objektu.
V Mizarstvu Florjančič vam pomagamo vašo idejo pripeljati do izdelka.
Tesarstvo - tipi-top.si


TesarstvoTesarstvo-2021-10-10-06-07-01.jpg

Tesarstvo

Mizarstvo Florjančič d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaV Mizarstvu Florjančič vam nudimo:

svetovanje na domu ali v poslovnih prostorih,
načrtovanje pohištva in opreme,
izris pohištva v dvo- ali tridimenzionalni tehniki,
kvalitetno izdelavo pohištva in opreme po meri ter
montažo pohištva na objektu.
V Mizarstvu Florjančič vam pomagamo vašo idejo pripeljati do izdelka. Nudimo vam celostno storitev pri izdelavi pohištva po meri. Svetujemo in za vas načrtujemo, kvalitetno izdelamo in natančno zmontiramo želeno pohištvo. Vaše želje in zahteve so osnova. To združimo z našimi dolgoletnimi izkušnjami in načrtujemo pohištvo, ki je ne le lepo, pač pa tudi funkcionalno. V naših poslovnih prostorih si lahko ogledate različne vrste materialov, vzorce, okovje, ročaje ... Po posvetu skupaj najdemo najboljšo izbiro glede na vaše potrebe.

Moderna, računalniško podprta tehnologija nam pomaga, da so naši izdelki narejeni natančno in kakovostno. Pri izdelavi pohištva uporabljamo kvalitetne materiale glede na želje strank. Vedno se potrudimo, da vam ponudimo najboljše izdelke. Načrtovano pohištvo vam lahko izrišemo v 3D tehniki. Tako si lahko natančno predstavljate, kako bo videti končni izdelek in predlagate morebitne spremembe.

Veliko izkušenj imamo pri opremljanju zasebnih prostorov (kuhinje, spalnice, predsobe, otroške sobe, kopalnice, ...) in poslovnih objektov (pisarne, trgovine, proizvodnje, garderobe, hoteli, bolnišnice, vrtci, šole, ...). Ne glede na to, ali gre za poslovne ali zasebne prostore se trudimo, da naše stranke v uporabo dobijo kvalitetno pohištvo po meri, kar zagotavlja strokovna in natančna montaža naše ekipe.

Za več informacij o naših storitvah smo vam na voljo po telefonu. Brez oklevanja nas pokličite vsak delovnik med 7. in 15. uro. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali.
KONTAKTIRAJTE NAS
Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.


Tesarstvo

Tesarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tesarstvo | Mizarstvo Florjančič d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tesarstvo | Mizarstvo Florjančič d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386