Tesarstvo | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si


Izdelujemo lesene konstrukcije za ostrešja, garaže, nadstreške, ograje..
Tesarstvo - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
TesarstvoTesarstvo-2021-08-06-09-42-41.jpg

Tesarstvo

EMIL JERKOVIČ S.P. - Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaIzdelujemo lesene konstrukcije za ostrešja, garaže, nadstreške, ograje... Za izdelavo uporabljamo večinoma smrekov les, po želji naročnika pa lahko tudi dolžinsko spojen ali lepljen les. Lepljeni nosilci so primerni za večje razpone ter za vidne elemente ostrešja.

ostrešje JerkovicZa odprte in neizolirane strešne podkonstrukcije priporočamo cenovno ugoden žagan les z nižjo vsebnostjo vlage, ki ga na željo stranke pred vgradnjo impregniramo s premazi proti škodljivcem.

V kolikor se odločite les vgraditi v zaprto in izolirano konstrukcijo lahko les predhodno umetno osušimo na primerno vsebnost vlage. Zaradi termične obdelave lesa nadaljnje impregnacije proti škodljivcem niso potrebne.

ADAPTACIJE
Popravimo ali obnovimo vašo dotrajano strešno konstrukcijo ter opravimo vsa potrebna krovska in kleparska dela.


Tesarstvo

Tesarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tesarstvo | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tesarstvo | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386