Tesarske storitve | PONUDBA tipi-top.si


Tesarske storitve opravljamo izjemno natančno in kvalitetno. Tesarske storitve krasijo, znanje, strokovnost, kvaliteta in bogate izkušnje kar so zagotovo razlogi, da nas izberete kot izvajalca za tesarske storitve.
Tesarske storitve - tipi-top.si


Tesarske storitveTesarske-storitve-2021-04-14-12-53-24.jpg

Tesarske storitve

- Delujemo na področju: pomurska, podravska SlovenijaTesarske storitve opravljamo izjemno natančno in kvalitetno. Tesarske storitve krasijo, znanje, strokovnost, kvaliteta in bogate izkušnje kar so zagotovo razlogi, da nas izberete kot izvajalca za tesarske storitve. Tesarske storitve izvajamo zelo uspešno že več kot 15 let. Tesarske storitve so največkrat sestavni del projektov izdelave streh.Naše tesarske storitve vedno pričnemo tudi s svetovanjem našim strankam, tako pri novogradnjah kot sanacijah streh, zlasti pri sanacijah streh po neurjih.
Tesarske storitve obsegajo vse od postavljanja novih ostrešij, do sanacij ostrešij, izdelave lesenih nadstreškov, frčad, vrtnih ut, drvarnic, izdelava brunaric, kozolcev....
Tesarske storitve najpogosteje obsegajo:
- postavljanje ostrešij,
- postavljanje drugih konstrukcij iz lesa,
- postavljanje frčad, - sanacije ostrešij,
- izdelave lesenih nadstreškov,
- gradnje vrtnih ut,
- gradnje brunaric.
Tesarske storitve vedno zaključimo kvalitetno in v skladu z vsemi gradbenimi standardi ter predpisi.
Tesarske storitve vedno zaključimo v dogovorjenih rokih.
Tesarske storitve pomurska regija, Lendava, Ljutomer, Murska Sobota, Radenci, Črenševci, Beltinci, Moravske Toplice, Banovci ...
Tesarske storitve, suhomontažno gradnjo, prezračevanje in adaptacije po dogovoru pa tudi v drugih regijah in krajih.


Tesarske storitve

Tesarske storitve

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tesarske storitve | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tesarske storitve | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.